Bliv klogere på græsser med havedesigneren Nina Ewald. Det sker onsdag d. 27. januar 2021, kl. 19.00-21.00 i Anlægspavillonen.

Hvad ved du egentlig om græsser? Græsser kan bruges overalt, og er en af tidens allervigtigste havetrends. De er en blivende nyfortolkning af det udendørs rum, fordi de både er markante og smukke året rundt. Derudover er græsser også en vigtig brik i, hvordan vi kan hjælpe insektlivet og give biodiversiteten en håndsrækning. Nina Ewald, aftenens foredragsholder, er en erfaren havejournalist, der har skrevet adskillige anmelderroste havebøger. Hun er uddannet fra Danmarks Designskole, og sidder i Haveselskabets hovedbestyrelse.

Til det spændende foredrag vil hun gøre os klogere på græsser i alle afskygninger. Det gælder alt fra deres udbredelse og anvendelse i havedesign til forskellige slags beplantninger, samt pasning og vækstvilkår i de forskellige årstider. Derudover kan Nina også fortælle lidt om græsser i højbede, plantekasser og krukker – på husvægge og tage – og meget mere.

Læs mere her

Foto: ABW