Tag med Biblioteket i Pavillonen og oplev et foredrag om livsglæde med journalisten Mikael Kamber. Det sker 11. marts 2021 i Anlægspavillonen.

Kan man egentlig træne sin livsglæde, og behøver man at være sur for en sikkerheds skyld? Det, og meget mere, kan du få svar på til Mikael Kambers foredrag: ”Sur for en sikkerheds skyld?”, som også er titlen på hans seneste bog, der har nået toppen af bestsellerlisterne.

Vi lever i en tid med store muligheder, men også med store trusler. Foredraget er særligt målrettet dig, der forsøger at finde en sund balance mellem mulighederne og truslerne. Du får indblik i, hvorfor det ikke er nok at være sur for en sikkerheds skyld, og hvordan man kan bevæge sig i retning af at være livsglad med vilje. Du får konkrete metoder og overblik over den nyeste viden om trivsel, livsglæde og stærke relationer – både i privat- og arbejdslivet.

Foredraget er baseret på de sidste 20 års forskning i positiv psykologi og Mikael Kambers arbejde med emnet i mere end 10 år. Glæd dig til et foredrag, der både er underholdende, fyldt med humor og samtidig er baseret på veldokumenteret forskning.

Læs mere her

Foto: ABW