Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/12/30 til 2021/01/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 21.40 anmeldte en 27-årige kvinde fra Svendborg, at hun havde været udsat for blufærdighedskrænkelse, mens hun sad i ventesalen på Ringsted Station omkring kl. 20.30. En mand var kommet hen til hende og havde spurgt efter en smøg. Da hun kiggede op så kvinden, at han havde blottet sit lem og onanerede. Den 27-årige råbte ham an, hvilket fik ham til at stoppe og sætte sig ned. Den 27-årige forlod herefter ventesalen og steg på et tog hjem. Senere kontaktede hun politiet og gav en god beskrivelse af manden. En patrulje kørte til Ringsted Station, hvor de fandt frem til en 31-årig mand uden fast bopæl i Varde Kommune, som passede på signalementet. Han blev sigtet for blufærdighedskrænkelse og afhørt til sagen, som han erkendte. Herefter fik den 31-årige lov til at gå, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Målrettet hastighedsindsats – Køge, Ringsted og Greve

Midt- og Vestsjællands Politis færdselsafdeling fortsatte torsdag den målrettede hastighedsindsats. Kontrollen foregik i Køge, Ringsted og Greve. Den landsdækkende kontrol med fokus på for høj fart fortsætter ugen ud.

Ringsted

I Ringsted foretog færdselspolitiet en hastighedsmåling på Holbækvej ud for nr. 77 i Ringsted. Her blev fire bilister målt til at køre mere end 30 % hurtigere de tilladte 50 km/t, så de kan alle forvente en bøde og et klip. En anvendte desuden håndholdt mobiltelefon under kørslen og en anden havde glemt selen.

Uheld på motorvej – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 21.50 skete et sammenstød på Vestmotorvejen ved afkørsel 35 Ringsted mellem en personbil og en varebil med trailer, som blev revet af ved uheldet. Det var mørkt og der var slud i luften på uheldstidspunktet. Forrest kørte varebilen med trailer på med en 54-årig mand fra Korsør bag rattet, formentlig på grund af uopmærksomhed og nedsat sigtbarhed overså den bagfrakommende bilist traileren og bremsede for sent. Bilisten, en 31-årig mand fra Søborg, kørte op bag i traileren, som rev sig løs fra varebilen. En patrulje blev sendt til Vestmotorvejen, hvor afkørsel 35 blev spærret, mens der blev arbejdet på stedet. Ingen personer var kommet noget til, men der skete skader på biler og trailer. Politiet registrerede uheldet.

Bortvist fra toget – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 12.39 bad DSB-personale om hjælp fra politiet til at bortvise en udadreagerende mand i toget. På togstationen i Ringsted fik politiet kontakt til en 31-årig mand fra Sakskøbing, som nu var faldet til ro, men alligevel blev bortvist fra toget som uønsket. Han blev ikke sigtet for noget i forbindelse med bortvisningen.

Indbrud i Perioden

H/F Virkelyst, Crocusvej, Ringsted

Næstvedvej, Ringsted

Del på sociale medier