Du går en ny og måske stressende uge i møde. Der er rigeligt at lave på arbejdet og rigeligt, når du kommer hjem. Det er derfor vigtigt, at du finder måder, hvorpå du kan slappe helt af og koble fra, så du har energi til dagen efter. Mange af os sætter en film på Netflix eller lign., men her giver vi dig 5 programmer, som uden tvivl vil sænke dit stressniveau, så du bare skal læne dig tilbage. Vi giver dig bl.a. bolig, drama, iværksætteri og vigtigst af alt talent – så kan du også hygge dig med odds X Factor.

Mandag – Badehotellet
Her har vi et program, som måske henvender sig lidt mere til de kvindelige seer. Men derfor kan du sagtens som mand følge med i dramaet på Badehotellet. Serien har de seneste år vundet større og større opmærksomhed i de danske stuer. Følg med i den ultrapopulære Tv2 serie hver mandag klokken 20.

Onsdag – I hus til halsen
De danske tv-kanaler har efterhånden opdaget, at vi som danskere er vilde med boligprogrammer. Have, stue, kælder – vi elsker det hele. Her er I Hus til Halsen ingen undtagelse. Gennem programmet ser man personer, som har svært ved at sælge deres hus. Derfor får de en hjælpende hånd af et par dygtige eksperter. Her er målet at få huset klar til salg. Det er underholdende tv, som du ikke behøver at tænke for meget over.

Torsdag – Løvens Hule
Hvis du er mere erhvervsinteresseret, så kan du tænde for DR1 hver torsdag. I Løvens Hule kan du se forskellige iværksættere, der forsøger at sælge deres virksomhed, så de kan få kapital og vejledning hos programmets eksperter. Hvis du selv går med en lille iværksætter i maven, så er det et spændende program at kunne følge med i.

Fredag – X Factor
En velkendt klassiker, som har eksisteret i mange år, er det populære sang-program X Factor. Der er altid garanti for underholdning på højt plan. Læn dig tilbage, dyk ned i slikskålen og nyd nogle skønne mennesker, som forsøger at opnå deres sangdrømme.

Lørdag – Stormester
Hvis familien bare trænger til et godt grin her i weekenden, så skal I se Stormester. Her er programmet, som vil underholde hele familien og efterlade alle med god stemning og et smil på læben. I kan eventuelt afholde jeres egen interne konkurrence og se, hvem der ville løse opgaverne bedst hjemme hos jer.

Læn dig tilbage, dyk ned i slikskålen og nyd tv-tiden. Foto: ABW