Ringsted Kommune søger en social- og sundhedsassistent til demenshusene 32 timer pr. uge i dagvagt med tiltrædelse 1. marts 2021.

Solbakken er et moderne plejecenter, som ligger centralt i Ringsted. Centret består af 8 selvstændige huse, hvoraf de tre er skærmede enheder. Den ene af de skærmede enheder er højskærmet hvilket betyder, at vi modtager borgere med særlige kognitive vanskeligheder. Solbakken rummer yderligere daghjemmet Oasen, som er et tilbud til hjemmeboende mennesker med demens.

I demensenheden gør dig sig umage for at skabe de bedst mulige rammer for beboerne. Det veksler meget hvad der er det bedste, så de arbejder i en meget foranderlig og kreativ hverdag. De har et tæt samarbejde med blandt andre distriktspsykiatrien og kommunens demenskonsulent. De arbejder ud fra socialpædagogisk metode og anvender pædagogiske handleplaner som arbejdsredskab. De arbejder med tidlig opsporing og rehabiliterende tilgang.

Personalegruppen er sammensat af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, pædagoger og sygeplejersker, som alle uanset faglig baggrund deltager i de daglige gøremål med personlig pleje, anretning af- og deltagelse ved måltider, oprydning mv.

De tilbyder:

et positivt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på, at alle befinder sig godt, og har mulighed for at bruge deres kompetencer
engagerede og fleksible kollegaer
god introduktion
weekendvagt hver 4. uge
tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere
mulighed for faglig udvikling

De forventer at du:

er uddannet social- og sundhedsassistent
har bred erfaring, gerne fra demens eller psykiatri
har god situationsfornemmelse er rolig og velafbalanceret
er fagligt velfunderet, fleksibel og positiv
kan arbejde selvstændigt og i teams
har flair for dokumentation
er pædagogisk og anerkendende
har du humoristisk sans er det kun et plus

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 25. februar 2021)

Foto: ABW