Er du en faglig stærk og nærværende leder, der kan styrke kvaliteten gennem praksisnær ledelse? Kan du understøtte arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan og udviklingen af høj kvalitet i det gode børneliv?

Højbohus vuggestue og børnehave søger en leder med en positiv og anerkendende ledelsesstil, der kan understøtte og videreudvikle den høje kvalitet og værdierne i Højbohus.

Om jobbet
Som leder af Højbohus vuggestue og børnehave bliver du leder for 18 medarbejdere, og får ansvaret for ca 75 dejlige unger.
Du skal i samspil med de faglige fyrtårne og det pædagogiske personale arbejde målrette på at implementere den styrkede pædagogiske læreplan i alle dele af den pædagogiske hverdag.

Dine opgaver

Du skal styrke den pædagogiske kvalitet gennem praksisnær ledelse.
Du skal skabe en stærk evalueringskultur.
Du skal motivere og inspirere medarbejderne, omfavne deres kompetencer og bringe dem i spil gennem tillid, inddragelse og anerkendelse.
Du skal understøtte og vedligeholde LUN, som er et vigtigt værktøj og fundament for det pædagogiske arbejde i Højbohus.
Du skal sikre faglig refleksion, sparring og udvikling både i det daglige, og i mere struktureret form på stuemøder og personalemøder.
Du skal kunne kommunikere på mange planer, både med medarbejdere, forældrebestyrelse, lederkolleger og øvrige samarbejdsrelationer i Ringsted Kommune.

Du bliver en del af et lederteam på 24 ledere, og et mindre ledernetværk på 8 ledere.

Hvem er du

Du har en positiv og anerkendende ledelsesstil, der er med til at fremme arbejdsglæden, og højne den faglige kvalitet, via kompetente kommunikationsevner. Du skal mestre den personalefaglige ledelse, hvor du til tider skal være skarp og resolut, samtidig med at du også besidder de bløde værdier, det kræver i det gode samspil med mennesker.
Du er en faglig stærk og nærværende leder, der kan se sig selv repræsentere de værdier, de har i Højbohus.
Det er en fordel, hvis du kender til den neuroaffektive udviklingspsykologiske tilgang i pædagogisk arbejde, som de i Ringsted Kommune kalder LUN (Leg, Udvikling og Nærvær).
Du er fleksibel, kan løbe med når der er travlt, og er ikke bange for at være med på gulvet. Ligesom du har et skarpt blik for optimal ressourceanvendelse og flair for administrative opgaver.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 14. marts 2021)

Foto: ABW