Ringsted Bibliotek inviterer dig til en inspirerende og lærerig fotoworkshop med street- og arkitekturfotografen Astrid Busse Rasmussen. Fotoworkshoppen afholdes d. 20. april kl 19-20:30 i aktivitetsrummet på Ringsted Bibliotek.

Ringsted Bibliotek inviterer til en gratis fotoworkshop
For 6. år i træk afholder Dansk Arkitektur Center den landsdækkende fotokonkurrence Fang din by, hvor alle fotoglade danskere kan deltage. I år er temaet ”En by for alle”.

For at du kan øge dine chancer for at vinde konkurrencen – eller bare blive en bedre fotograf – inviterer Ringsted Bibliotek og Dansk Arkitektur Center dig til en gratis fotoworkshop, hvor du får masser af tips og tricks til at skabe ”wow-effekt” i dine billeder.

Street- og arkitekturfotograf Astrid Busse Rasmussen kommer med konkrete tips til at skærpe dine sanser, så du fanger det gode motiv. Hun guider dig også til, hvordan du komponerer billeder, der skaber blikfang på Instagram.

Få f.eks. tips til, hvordan du bruger vejret til at kommunikere en stemningsfuld morgen, eller hvordan du fanger dynamikken mellem børnene og den nye legeplads – og ikke mindst hvordan du får hovedmotivet tydeligt frem i efterbehandlingen af dit billede.

Tilmelding og billetter
Fotoworkshoppen med street- og arkitekturfotografen Astrid Busse Rasmussen afholdes på Ringsted Bibliotek i aktivitetsrummet tirsdag den 20. april kl. 19.00-20.30. Arrangementet er gratis og der er plads til 12 deltagere. Tilmeldingen foregår via ringstedbib.dk.

På grund af situationen omkring coronavirus afholdes arrangementet inden for rammerne af sundhedsmyndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Derfor er det vigtigt, at du holder afstand og overholder henvisninger fra bibliotekspersonalet.

Mere om ”Fang din by – En by for alle” fotokonkurrencen
Fotokonkurrencen ”Fang din by – En by for alle” kører på Instagram fra den 13. marts til 13. maj med #DACFangdinby2021. Du kan også indsende dit foto pr. mail til fangdinby@dac.dk – mærk din mail ”Fang din by 2021 – hovedkonkurrence”.

De udvalgte vinderfotos udstilles fra d. 18. juni på Bryghuspladsen i København og på fem udvalgte biblioteker. På Ringsted Bibliotek udstilles udvalgte fotos og de tre vinderfotos på bibliotekets kunstskærme – og der er flotte præmier til 1., 2. og 3. pladsen. Læs mere om Fang din by fotokonkurrencen på dac.dk/fangdinby

Foto: Anne Beth Witte, Dit Ringsted