Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub har netop givet Ringsted eSport en donation på 25.000 kr.

”Vi var på besøg i foreningen i oktober sidste år, og vi blev meget imponerede over det arbejde, Ringsted eSport gør over for børn og unge, der ønsker at skabe et inspirerende miljø omkring gaming, især for dem der kan have det svært i dagligdagen. Vi kan godt lide, at foreningen ser gaming som en holdsport og har det som mål at skabe et miljø i klubben, der nedbryder ensomheden og skaber venskaber mellem de unge. Gaming er i en rivende udvikling, og den skal ikke kun foregå i ensomhed på børneværelserne. Derfor har vi valgt at støtte vi eSportens lokale arbejde,” siger Jan Vestergaard, der er præsident for Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub.

I ledelsen af Ringsted eSport bliver donation modtaget med begejstring:

”Vi er sindssygt glade for pengene, som vi har brugt til at investere i seks infoskærme, der er sat op i vores lokaler på det gamle posthus i Tinggade. Udover at vi vil vise vores sponsorer på skærmene, vil vi også bruge dem i forbindelse med undervisning af vores medlemmer, når vi samles i lokalerne,” siger formand Andreas Andersen, Ringsted eSport.

Ringsted e-Sport har været hårdt ramt af coronaens forsamlingsforbud, når de 350 medlemmer ikke har kunnet samles.

”Vi har dog gennemført online-undervisning for nogle af vores medlemmer, men vi savner selvfølgelig aktiviteten og de fede LAN parties i lokalerne,” fortæller næstformand Miki Olsen.

”Mens vi har været lukket, har vi brugt tid på at indsamle gamle game-computere, som vi har sat i stand med mulighed for at udvide eksisterende gamer-stationer og med videresalg for øje. Det har givet os lidt indtægter i den svære tid,” tilføjer Philip Hjort Nielsen, der også er næstformand i foreningen.

Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub – kan heller ikke mødes
Rotary er et lokalt og internationalt netværk for aktive erhvervsfolk, ledere og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetence. Også Rotary er ramt af coronaens forsamlingsforbud, og klubbens seneste møde var derfor hos Ringsted eSport torsdag en 22. oktober sidste år.

Rotaryklubber er for folk i ledelsesmæssige funktioner i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre ledere at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer. Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub er således del af en verdensomspændende organisation, der giver mulighed for menneskelig og faglig udvikling på tværs af faggrænser og niveau.

Ringsted Sct. Bendts Rotary Klub har 48 medlemmer.

Ringsted Sct Bendts Rotaryklub har givet 25.000 kr til Ringsted e-sport. Fra venstres ses Miki Olsen, Phillip Hjort Nielsen, Andreas Andersen fra Ringsted esport og præsident for Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub Jan Vestergaard. Pressefoto.