Det for Ringsted så velkendte danceband Happy Hour åbnede Valdemar scenen til ugens SommerRock, der denne gang blev afholdt torsdag aften i stedet for fredag.

Happy Hour leverede som sædvanlig god stemning og et bredt musikalsk udvalg med blandt andet TV?2, Shu-bi-dua, Police, Lynyrd Skynyrd, Thomas Helmig, Dire Straits og Peter Belli.

Mens Happy Hour er velkendte i Ringsted, spillede det københavnske rockband Mansfield her for første gang. Mansfield består af Christian Stage, Mathias Havelund, Mathias Wedeken og Filip Gulløv, og er lyden af klassisk britisk rock.

I sommeren 2020 udgav Mansfield debutalbummet ”Star-Crossed Lovers”, og med det album røg de direkte ind som Ugens Album på P5.
Hittet ”A Place in the Sun” fra debutalbummet satte gang i airplay på P4 og P5, og bandet er blevet spillet på radiostationer i blandt andet USA, Spanien, Tyskland og ikke mindst England.

Med masser af energi og talent fik publikum ved SommerRock i Ringsted en forrygende koncert, hvor musikken bestod af bandets eget materiale. Det er næppe sidste gang at Ringsted stifter bekendtskab med Mansfield.

Der er mere SommerRock torsdag den 19. august, hvor Horse Power og Status Quover står på Valdemar scenen fra kl. 19.

Foto: Oplev Ringsted / Heidi Taymyr