ringsted-large

Ny leder af Børne- og Familierådgivningen

Fra den 1. februar er Christina Thomsen ny leder af Børne- og Familierådgivningen. Hun kommer fra Kalundborg Kommune, hvor hun har været afdelingsleder i Fagcenter Børn og Familie.

Læs mere
Ny leder af Børne- og Familierådgivningen

Hvordan får vi mere liv i bymidten?

Hvordan får vi mere liv i bymidten?
Den 10. februar afholdes der workshop i Ringsted Kongrescenter, hvor bymidtens erhvervsdrivende i gadeplan dels kan blive inspireret af bystrategisk rådgiver Torben Bo Jørgensen, dels arbejde sammen med de andre erhvervsdrivende om konkrete ideer, som kan skabe mere liv i bymidten. Workshoppen markerer startskuddet på en fælles indsats, der skal skabe mere aktivitet og gøre bymidten mere attraktiv for de handlende.

Læs mere

Et fantastisk sports- og foreningsliv

"Frivillige som hver og en er med til at gøre deres for at en masse mennesker får glæde og gavn af foreningen. Dem skal vi understøtte." Dit Ringsted har bedt de nyvalgte og genvalgte medlemmer af byrådet om at besvare tre spørgsmål. Benjamin Pedersen fra Konservative medvirker her.

Læs mere
Et fantastisk sports- og foreningsliv

Dansk Erhverv: Fuld genåbning senest 1. februar

Dansk Erhverv: Fuld genåbning senest 1. februar
Der bør være fuld genåbning senest fra 1. februar, og der skal skabes forudsigelighed og tryghed for virksomhederne nu, lyder det fra Dansk Erhvervs adm. direktør, Brian Mikkelsen.

Læs mere

Ello nokke dok...

En af Ringsted Radiomuseums gode RADIO Mercur-venner, Ib Hansen, skabte en stor SECURITAS-afdeling i Grønland med flere ansatte. I Grønland fik Ib serviceansvar for Frøken Klokken. I 90'erne fik han en overskydende model med til Danmark. Den har radiomuseet nu fået doneret, og deres dygtige tekniker Otto Pedersen har fået den i gang. Ved start siger den klart: Ello nokke dok... Ib Hansen har fortalt os, at dette betyder: Klokken er nu...

Læs mere
Ello nokke dok...

Flere fejl i flextrafik

Der er fortsat behov for effektiv kontrol af løn- og arbejdsvilkår i flextrafik
Movia fortsætter den skærpede kontrol af løn- og arbejdsvilkår hos de vognmænd, der kører flextrafik for mobilitetsselskabet. Kontrollen sker i tæt dialog med Movias kontrolpanel, der tæller arbejdsgiverorganisationer og fagforeninger. Og der er fortsat behov for skarp kontrol, viser årets stikprøver.

Læs mere

Førstehjælp til din baby på biblioteket

Bliv klog på, hvordan du yder førstehjælp til din baby. Deltag i et kursus i førstehjælp for nybagte forældre på Ringsted Bibliotek. Det er onsdag den 26. januar kl. 9.30-11.30.

Læs mere
Førstehjælp til din baby på biblioteket

Natasha Brock klar med nyt comedy-show 

Natasha Brock klar med nyt comedy-show 
I ‘Ha’ det godt i Natasha-land’ inviteres publikum med på en sjov og ærlig rejse gennem Natashas liv, hvor Natasha med sin underspillede charme leverer grænsesøgende, selvbiografisk komik om de tabuiserede afkroge af voksenlivet og parforholdet.

Læs mere

Der sker en masse i Ringsted - se Det sker


Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt