ringsted-large

Lysere tider

Sommertiden kommer nærmere. Allerede fra onsdag d. 3. marts tilbyder Italy Italy den kolde antipasti anretning ”platten”, som altid er meget efterspurgt. Platten skal forudbestilles dagen før.

Læs mere
Lysere tider

Hubertushuset har åbnet

Hubertushuset har åbnet
Som led i genåbningen af detailhandlen har Hubertushuset fra mandag d. 1. marts 2021 fået lov til at åbne butikken og værkstedet igen. De glæder sig til at se dig. HUSK alle julegaver kan byttes hele marts.

Læs mere

"Vi har savnet jer"

Mødrehjælpens lokalforening i Ringsted byder nu velkommen tilbage. Pga. covid19 restriktionerne venter de dog med at fejre butikkens 2 års fødselsdag. Bemærk de ændrede åbningstider.

Læs mere
"Vi har savnet jer"

Børnetøj på scenen

Lokalerne er nye, men udvalget af varer er som altid godt og farverigt hos Bille og Bølle. Der er masser af fede tilbud og nyheder netop nu, så børnene kommer ikke til at gå ned på udstyr. Der er plads til 10 personer i rummet, så læg vejen forbi - det gjorde Dit Ringsted. Se billederne her...

Læs mere
Børnetøj på scenen

Så kan du igen købe biler hos Lysen

Så kan du igen købe biler hos Lysen
Lysen biler er også genåbnet, så du kan nu igen besøge dem og kigge på ny bil. Følg dem på Facebook for gode aktuelle tilbud. 

Læs mere

Penge til ildsjæle i Ringsted og Benløse

En ny pulje skal støtte ildsjæle i Ringsted og Benløse-området. Formålet med puljen er tilskynde lokale aktører til at gennemføre aktiviteter og projekter, der styrker det lokale engagement og initiativ i Ringsted by og Benløse. Det kan for eksempel være aktiviteter og projekter med fokus på forskønnelse, udvikling og styrkelse af fællesskabet i et område. En af forudsætningerne for at modtage tilskud er at det der iværksættes kommer en bred kreds af borgere til gavn.

Læs mere
Penge til ildsjæle i Ringsted og Benløse

Musikgudstjeneste

Musikgudstjeneste
Den 7. marts kl. 15 byder Sct. Bendts Kirke indenfor til en lille temagudstjeneste med klavermusik af Chopin.

Læs mere

Kommunalvalget 2021

Kommunalvalget 2021 nærmer sig med raske skridt, og hos byportalen i Ringsted Kommune har alle, der er på valg, en unik mulighed for at nå ud til en masse vælgere – de vælgere der orienterer sig via små og store skærme og via sociale medier som Facebook.

Læs mere
Kommunalvalget 2021

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt