ringsted-large

Onlinekoncert med Tine Mynster

Ringsted Bibliotek inviterer til onlinekoncert med Tine Mynster, der opfører ”Balder og hele farveladen”, en musikalsk forestilling for de mindste børn fra 1 år. Du kan se koncerten på bibliotekets facebookside lørdag den 13. marts kl. 10-00-10.35.

Læs mere
Onlinekoncert med Tine Mynster

Kviktest med kortere podepinde tages i brug

Kviktest med kortere podepinde tages i brug
Nu tager alle kvikteststeder i regionen nye kviktest for Covid-19 i brug. I modsætning til de hidtidige anvendte kviktest, skal podepinden på de nye test kun 2-3 cm op i næsen. Svar på testen kommer efter 15 minutter. Hvis en borger bliver testet positiv, vil borgeren blive bedt om at få foretaget en PCR-test med halspodning.

Læs mere

Hjemmevaccination i Region Sjælland

Mere end 800 borgere i Region Sjælland skal vaccineres i eget hjem.

Læs mere
Fredag begynder hjemmevaccination i Region Sjælland

Forsøgsordning for fodterapeuter

Forsøgsordning for fodterapeuter
Fra 1. marts blev det lettere og mere attraktivt for fodterapeuter at starte egen klinik i Region Sjælland. Samtidig blev det muligt for allerede etablerede fodterapeuter at ansætte medhjælpere i klinikken.

Læs mere

Antallet af lærepladsaftaler er steget markant

Der har ikke været mange solstrålehistorier det seneste år grundet COVID-19-restriktionerne. Nu kommer der endelig en; for trods den udfordrende situation med nedlukkende erhverv og hjemsendte elever viser nye tal ifølge EUC Sjælland, at det er lykkedes regionens virksomheder at skabe mange nye lærepladser, og dermed er der meget bedre mulighed for at skolens elever får plads.

Læs mere
Antallet af lærepladsaftaler er steget markant

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt