ringsted-large

Boost krop og sjæl

Din indre tilstand taler altid sit helt eget og tydelige sprog udenpå. Det gælder både hud, hår og øjne - og manglende udstråling, når kroppen kører på de sidste ressourcer. Natur og Trivsel i Tinggade har alt indenfor vitaminer og mineraler, kosttilskud, helsekost og meget mere, som vil give din krop og sjæl det nødvendige boost. Derudover kan du finde …

Læs mere
Boost krop og sjæl

Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år

Danmarks bedste arbejdsplads  for unge under 25 år
Revisionsvirksomheden Beierholm i Ringsted har været med til at vinde prisen som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. Kåringen har fundet sted på en stor online event her i formiddag, og Beierholm var en af de store vindere med både en førsteplads og en fjerdeplads som Danmarks bedste arbejdsplads.

Læs mere

Tid til solskinssamtaler

Klosterlunden er så stille og roligt ved at skifte til forårsklæder med de mange fine erantisser, vintergækker og små skud på de store flotte træer. Dit Ringsteds fotograf var på tur, mens solen skinnede og alle bænkene var besat af venner og veninder, der nød hinandens selskab.

Læs mere
Tid til solskinssamtaler

Sundheds­styrelsen justerer vaccinations­planen igen

Sundheds­styrelsen justerer vaccinations­planen igen
Strategien for vaccinationsindsatsen mod COVID-19 er fortsat, at personer med størst risiko for alvorlig sygdom vaccineres først, og at flest muligt vaccineres på kort tid. Da høj alder er en væsentlig selvstændig risikofaktor for at blive alvorligt syg med COVID-19, er det afgørende, at vaccinationsindsatsen lægges om nu, sådan at alder bliver udslagsgivende for, hvornår man får tilbud om vaccination.

Læs mere

Planteforum er klar til Påske!

Planteforum Ringsted har åbnet dørene i starten af marts 2021, og de er i fuld gang med at gøre klar til foråret - både ude og inde. Så skal du have forfriskninger til din have, går du ikke forgæves, og skal du gøre hjemmet klar til Påsken, kan de også friste dig med skønne nyheder. Dit Ringsteds fotograf var forbi med kameraet, så se med her.

Læs mere
Planteforum er klar til Påske!

Eftertragtet antipasti anretning

Eftertragtet antipasti anretning
Italy Italy præsenterer denne uges (fra onsdag d. 17. og t.o.m. lørdag d. 20. marts) tilbud: den kolde antipasti anretning ”platten”, som fortsætter succesen.

Læs mere

Påske og Påskeposer i Ringsted Sogn

Påsken 2021 bliver ikke som den plejer, men skal alligevel fejres! Som en håndsrækning til påskefejringen derhjemme, tilbyder Ringsted Sogn påskeposer til børnefamilier. Posen indeholder lidt at læse, noget sødt og noget man kan lave sammen i familien.

Læs mere
Påske og Påskeposer i Ringsted Sogn

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt