ringsted-large

God Påske

Vi ønsker alle vores læsere og partnere en god Påske. Redaktionen er tilbage bag skærmen tirsdag. Send jeres opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Læs mere
God Påske

Nu straffes vanvidsbilister hårdere

Nu straffes vanvidsbilister hårdere
Onsdag den 31. marts er en strafskærpelse for vanvidskørsel trådt i kraft. Det giver politiet nye muligheder for at slå hårdere ned på bilister, der ikke følger reglerne. Der er både tale om strafskærpelser og om bedre muligheder for at beslaglægge bilen - også når den er lånt eller leaset.

Læs mere

En rejse i Hvideslægtens landskaber

Onsdag den 14. april kl. 19.00 - 20.00 kan du deltage i et online foredrag, som tager dig med i Hvideslægtens fodspor. Om du er derhjemme, i sommerhus eller bor i udlandet, har du nu muligheden for få historien bragt online til lige der, hvor du er.

Læs mere
En rejse i Hvideslægtens landskaber

Smukke påskedage, men nattefrosten slår til igen

Smukke påskedage, men nattefrosten slår til igen
Temperaturen falder hen over påsken – man kan sagtens nyde vejret ude, men husk overtøjet. Det er slet ikke usædvanligt, at april går fra det fristende varme til det rystende kolde. DMI har bogført påskevejret tilbage til 1891, her nøjes de med at dele de seneste 40 år.

Læs mere

Vi vælter ud i naturen

40 procent af danskerne har brugt naturen mere det sidste år end før Corona-nedlukningen, og knapt 9 ud af ti vil blive ved med det. Især de yngre er vilde med at komme ud. Det viser en ny Gallup-undersøgelse foretaget på vegne af Friluftsrådet. Da restauranter, fitnesscentre, biografer og resten af samfundet i foråret 2020 skulle lukke ned, søgte mange danskere derud, hvor der stadig var åbent: I naturen.

Læs mere
Vi vælter ud i naturen

Urørt skov er en minimal gevinst for klimaet

Urørt skov er en minimal gevinst for klimaet
Påstanden om at urørt skov har en betydelig klimaeffekt, fordi skove med selv meget gamle træer bliver ved med at suge CO2 ud af atmosfæren, bliver nu tilbagevist af forskere fra Københavns Universitet. Argumentet bygger på en forkert dataanalyse, og klimaeffekten er derfor stærkt overestimeret, dokumenterer forskerne. Forskernes opfattelse er understøttet af observationer fra Suserup Skov, som stort set har stået urørt de sidste 100 år.

Læs mere

De bedste vandrestier

Danskernes vandrelyst er blevet vækket kraftigt til live i løbet af det seneste år med coronanedlukning. Med krav om afstand og små forsamlinger har gåture været en af de måder, man har kunnet se familie og venner. Nu bliver det nemmere at opdage smukke skovstier...

Læs mere
De bedste vandrestier

Det er PÅSKETID

Det er PÅSKETID
I DagliBrugsen Høm betyder det er de er klar med masser af muligheder og inspiration til påskemaden og dit påskebord. Uanset om det handler om bestilling af mad ud af huset, eller det er fordi du skal bruge sild, rejer og rugbrød til din egen påskefrokost.

Læs mere

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt