ringsted-large

Nu cykler vi på arbejde

Danmarks største motionskampagne, VI CYKLER PÅ ARBEJDE, ruller igen i hele maj måned. Fra virksomheder i Ringsted Kommune deltog der sidste år 201 cykelister, og der blev cyklet over 26.000 km!

Læs mere
Nu cykler vi på arbejde

Hvordan kan du gøre Ringsted mere brugbar for seniorer?

Hvordan kan du gøre din by mere brugbar for seniorer?
Sundhedsstyrelsen udgiver et inspirationsmateriale til kommunale forvaltninger, organisationer, rådgivere og andre, der arbejder med og har ansvar for vores byer og byrum. De præsenterer de to publikationer på et gratis webinar 29. april.

Læs mere

Glad genåbning

Lonnie er glad for al den lokale opbakning, butikken har fået, og kan nu også glæde kunderne med spændende forårsnyheder på hylderne. Det vælter faktisk ind hver dag. Du kan nu bl.a. købe NATRUBA - håndlavet badelegetøj og bideringe i naturgummi.

Læs mere
Glad genåbning

Ringsted Erhverv inviterer til webinar

Ringsted Erhverv inviterer til webinar
Ringsted Erhverv inviterer til webinar, hvor bl.a. Christian Pedersen fra PR-bureaet Added Value Communication fortæller om effektive nyhedsbreve. Det sker fredag d. 7. maj.

Læs mere

Byrådsmedlem slår et slag for psykiatrien

”For trods det øgede fokus på mental sundhed og psykiatrien, er der virkelig lang vej igen, før vi på budgettet og i samfundet har sidestillet psykisk og fysisk sygdom med hinanden. Det overrasker mig dagligt, hvor lang den vej i virkeligheden er.” Det fortæller byrådsmedlem for Det Konservative Folkeparti i Ringsted Kommune, Tina-Mia Eriksen.

Læs mere
Byrådsmedlem slår et slag for psykiatrien

Sporfornyelse igang

Sporfornyelse igang
Projektet sker i en tid, hvor der foregår en historisk fornyelse og udbygning af jernbanen på Sjælland. Udover etableringen af højhastighedsbanen mellem København og Ringsted, som blev indviet i 2019, er Banedanmark i øjeblikket i fuld gang med at udrulle det nye signalsystem og elektrificere på flere strækninger samt at anlægge Ringsted-Femern Banen.

Læs mere

Musical i børnehøjde

Så er der fantastisk musical i børnehøjde, når Busters Verden indtager scenen 30. oktober kl. 10.30 & 15.00. For andet år i træk kommer MCH Musical helt eksklusivt til Ringsted Kongrescenter.

Læs mere
Musical i børnehøjde

Besøgsrestriktioner ophæves

Besøgsrestriktioner ophæves
Besøgsrestriktionerne på sygehuse og i Psykiatrien er ophævet pr. 15. april 2021.

Læs mere

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt