ringsted-large

Kunstterapeutisk klinik åbner i Ringsted

D. 21. juni åbner kunstterapeut Karin van Everdinck, indehaver af Everdinck Kunstterapi, sin kunstterapeutiske klinik hos Klinikken på Sct. Hansgade 33 i Ringsted. Karin van Everdinck er Diplom Kunstterapeut og Medlem af Dansk Psyko-terapeutforening MPF. Everdinck Kunstterapi har eksisteret siden 2016 og tilbyder kunstterapi, gruppeforløb, kreative workshops, stressbehandling og klinikvejledning i Roskilde, Sorø og nu også i Ringsted.

Læs mere
Kunstterapeutisk klinik åbner i Ringsted

Visionsplan vedtaget

I en lang række år frem kan Ringsted Sport Center, politikere, brugere, borgere og andre interesserede nu benytte et fælles værktøj til at sikre gode rammer og vilkår for det lokale sport og idrætsliv på Ringsted Sport Centers udearealer. Det fælles værktøj er en visionsplan for området, og i går blev planen vedtaget af Byrådet på det sidste Byrådsmøde inden sommerferien.

Læs mere
Visionsplan vedtaget

Karlsen: Ringsted by skal hænge sammen

Karlsen: Ringsted by skal hænge sammen
”Ringsted kæmper flere steder med butiksdød og menneskemangel,” melder de konservatives borgmester kandidat, Andreas Karlsen, og fortsætter; ”Alt for få turister og besøgende fra Outlet-området kommer op i midtbyen og besøger vores restauranter, attraktioner og butikker.”

Læs mere

SommerRock i Beatles' tegn

Med dagstemperaturer lige i omegnen af 30 grader var der mange, der nød den skygge, Sct. Bendts kirke kastede ind over plænen foran Valdemar scenen lørdag aften.
Årets anden omgang SommerRock stod i Beatles tegn. Claus ’Lennon’ Nielsen varmede publikum op med sin guitar og dejlige fortolkninger af Beatles-numre, inden det tjekkiske tribute-band The Beatles Revival indtog Valdemar scenen.

Læs mere
SommerRock i Beatles' tegn

Minibogudsalg på biblioteket

Ringsted Bibliotek har trimmet samlingen og sælger ud af kasserede bøger. Kom og gør et godt bogkøb. Minibogsalget begynder torsdag den 1. juli og slutter søndag den 8. august. Gør et kup blandt bibliotekets kasserede bøger!

Læs mere
Minibogudsalg på biblioteket

Hedebølge eller bare en varmebølge?

Hedebølge eller bare en varmebølge?
Når en stor del af danskerne i disse dage blot sukker efter en eller anden form for nedkøling, raser diskussionerne blandt DMI’s nørder, klimatologer og meteorologer: Har vi hedebølge, eller er det bare en varmebølge, hvor er det målt og over hvor lang tid?

Læs mere

Sankthansbål er en dødsfælde for dyrene

Hver år tændes flere hundrede Sankthansbål rundt omkring i Danmark. Desværre fanges mange dyr i flammerne, fordi de ser kvasbunken som det perfekte skjulested. Dyrenes Beskyttelse opfordrer derfor til at flytte og ombygge bålet, umiddelbart inden det tændes, så evt. dyr kommer ud af deres skjul.

Læs mere
Sankthansbål er en dødsfælde for dyrene

Overraskende mange accepterer spritkørsel

Nye tal viser, at overraskende mange synes, at det er okay at køre med lidt for høj promille, hvis man bare føler sig frisk. I juni vil politiet have ekstra spritkontroller på vejene, da erfaringen fra sidste sommer er, at mange tager chancen i sommervarmen.

Læs mere
Overraskende mange accepterer spritkørsel

Sissel flytter

Sissel flytter
Den eksklusive og populære koncert med SisseI Kyrkjebø den 9. september i Sct. Bendts Kirke bliver flyttet til den 18. marts 2022 i stedet. Dette er blevet besluttet i et samarbejde mellem CSB Entertainment, Sissel Kyrkjebø og Ringsted Kongrescenter.

Læs mere

Prøv Byportalen gratis

Vil du gerne promovere din virksomhed, forening eller kulturinstitution lokalt? Så kan du nu prøve Dit Ringsted med et gratis opslag.

Læs mere
Prøv Byportalen gratis

Der sker en masse i Ringsted igen - se Det sker


Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt