ringsted-large

SommerRock flyttet - udsolgt EM-kvartfinale

Fredagens SommerRock med Happy Hour og Mansfield er flyttet til den 12. august på grund af storskærmsarrangement med EM-kvartfinalerne. Næste SommerRock arrangement er derfor den 9. juli, hvor Yes2Day og Sticky Fingers indtager Valdemar scenen. Mens der stadig er ledige billetter til storskærmsarrangement med kvartfinalerne Schweiz – Spanien og Belgien – Italien fredag aften, er kvartfinalen Tjekkiet - Danmark lørdag kl. 18.00 fuldstændig udsolgt.

Læs mere
SommerRock flyttet - udsolgt EM-kvartfinale

Hørkram har brug for dig

Hørkrams kunder har heldigvis fået travlt efter genåbningen – det betyder, at Hørkram også har travlt. Både dig, der er en dygtig og omhyggelig lagermedarbejder og dig, der er en serviceminded og arbejdsom chauffør.

Læs mere
Hørkram har brug for dig

Nye vejforbindelser til Sjælland og støtte til Østbanen vækker begejstring

Nye vejforbindelser til Sjælland og støtte til Østbanen vækker begejstring
"Det er lykkedes rigtig godt for os at sætte de sjællandske ønsker på dagsordenen, og det er en fornøjelse at se, at de ønsker, vi i fællesskab har prioriteret højest, nu bliver til virkelighed. Det er en god aftale, som vi kan være tilfredse med. Der kommer nu de midler, der skal til for at få renoveret sporene på Østbanen, hvilket jeg personligt er meget glad for at se. Det har holdt hårdt, men nu kan vi komme videre," siger Heino Knudsen, regionsrådsformand i Region Sjælland.

Læs mere

Nye sorteringsmuligheder på AffaldPlus’ genbrugspladser

Nye sorteringsmuligheder på AffaldPlus’ genbrugspladser
Fra 1. juli 2021 udvides sorteringsmulighederne på genbrugspladserne i AffaldPlus-området, så kunderne kan aflevere mad- og drikkekartoner samt tekstiler til genanvendelse. Ifølge den nye affaldsbekendtgørelse skal alle kommuner pr. 1. juli husstandsindsamle 10 typer affald.

Læs mere

Revaccination efter 12 måneder

Sundhedsstyrelsen vurderer løbende, hvor længe man kan forvente at være immun efter vaccination mod COVID-19. På baggrund af den seneste forskning er vurderingen nu, at immunitet efter vaccination varer mindst 12 måneder.

Læs mere
Vaccination mod COVID-19 giver immunitet i mindst 12 måneder

I Ringsted dækker vi borde som aldrig før

I Ringsted dækker vi borde som aldrig før
Smukke glas, matchende tallerkner, eksklusivt bestik og en dug til at samle hele udtrykket. Som aldrig før går borgerne i Ringsted op i at skabe de helt rigtige rammer for middagen – om det er til store fester eller små intime middage med de nærmeste. Det oplever butikschefen i Imerco på Sct. Knudsgade, John Kim Andersen, hvor salget i borddæknings-kategorien vækster særligt meget for tiden.

Læs mere

Der sker en masse i Ringsted igen - se Det sker


Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt