ringsted-large

Bliv klogere på D-vitamin

Her i foråret skulle Natur og Trivsel - Ringsted Helsekost have haft foredrag med Claus Hancke. Det blev desvære aflyst pga. Corona-situationen. I stedet kan de nu dele et debatoplæg af Claus Hancke. Vil du læse debatoplægget, så klik dig videre her.
Læs mere
Bliv klogere på 𝐃-𝐯𝐢𝐭𝐚𝐦𝐢𝐧

KRISTI HIMMELFARTSFAD

KRISTI HIMMELFARTSFAD
Begynd din Kristi Himmelfartsferie med et lækkert fad for 2 pers. hos Café Korn - Ringsted. Det er et fad med masser af lækkerier, så du kan roligt glæde dig.
Læs mere

Nyt og forbedret sygedagpengesystem til Ringsted

Fra 3. juni 2020 får Ringsted Kommune et nyt system, som på sigt vil gøre sagsbehandlingen nemmere og hurtigere både for virksomheder, selvstændige erhvervsdrivende og borgere. Systemet består af en online selvbetjeningsløsning til borgere. Det er desuden mere automatiseret og sikkert at betjene for kommunens ansatte. Det tidligere udbetalingssystem, som gik i drift i 2010, er nu blevet skiftet ud med et nyt, moderniseret it-system. Det nye system sørger for automatisk, elektronisk styring med sagsbehandling og udbetaling af sygedagpengene og automatisk bogføring. 
Læs mere
Nyt og forbedret sygedagpengesystem til Ringsted

Udendørs holdtræning

Udendørs holdtræning
Fysikken startede op med udendørs holdtræning d. 9 maj og måske det er noget for dig? Folket var i hvert fald ellevilde med tilmeldingerne.
Læs mere

Kommunikation i en corona-tid

I krisetider spiller kommunikationen med omverden en væsentlig rolle. Det er her afgørende, at ledelsen trods vanskeligheder klart fortæller, hvad virksomhedens situation er til de væsentligste interessenter: Kunder, medarbejdere, leverandører, samarbejdspartnere mv. Christian Pedersen, Added Value Communication, sætter stort fokus på dette for at hjælpe virksomheder.
Læs mere
Kommunikation i en corona-tid

De første virksomheder har købt erhvervsgrund i Business Park Ringsted

De første virksomheder har købt erhvervsgrund i Business Park Ringsted
Sidste år tog borgmester Henrik Hvidesten fra Ringsted Kommune det første spadestik til Sjællands nye store erhvervspark, Business Park Ringsted, der rummer i alt 136 ha erhvervsjord. Business Park Ringsted er velegnet til virksomheder, der har brug for god plads, en god placering med korte afstande til det meste af Danmark, Norden og Tyskland eller god synlighed fra motorvejen. Business Park Ringsted er ligeledes velegnet til virksomheder, der har brug for en høj miljøklasse. Det har miljøvirksomheden Marius Pedersen A/S og asfaltvirksomheden Dansk Støbeasfalt ApS fået øje på og kan nu, som de første virksomheder, gå i gang med at etablere sig i Business Park Ringsted.
Læs mere

Få ro på. Få styr på testamentet.

Står du eller dine nærmeste i en situation med akut sygdom, kan det være afgørende at få nedskrevet sine ønsker til fordeling af arven i et testamente. Milthers & Nielsen er trods Covid-19 stadig på job med iagttagelse af myndighedernes anbefalinger og kan bistå med dette.
Læs mere
Få ro på. Få styr på testamentet.

Ørernes James Bond står klar

Ørerens James Bond står klar
SAABYS er klar til at lave huller i ørerne igen og i dag og i morgen står de klar hele dagen. Der er ingen tidsbestilling, så kig forbi Sankt Hansgade 12. 
Læs mere

Påbud til bostedet Bengerds Huse

Styrelsen for Patientsikkerhed har ved et varslet tilsyn fundet mangler i dele af medicinhåndteringen på bostedet Bengerds Huse. Ved en stikprøvekontrol hos to borgere er der fundet manglende angivelse af dosis og frekvens ved et præparat hos den ene borger samt manglende adskillelse af patienters medicin i køleskab. Styrelsen for Patientsikkerhed vurderer, at manglerne udgør en risiko for fejlmedicinering. Styrelsen konstaterer derudover, at Bengerds Huse ikke lever fuldt op til retningslinjer om journalføring. Styrelsen fandt journalerne usystematiske og fandt at personalet havde svært ved at fremsøge information i journalerne. Styrelsen fremhæver dog, personalet mundligt kunne redegøre for borgernes pleje, behandling og opfølgning mv.
Læs mere
Påbud til bostedet Bengerds Huse

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

MailPoet