ringsted-large

Kunstgræsbanen i Benløse - endelig er den her!

I mange år har Benløses borgere og spillere efterspurgt en kunstgræsbane, ligesom vi har i Ringsted Sportscenter. Kunstgræsbanen i Benløse bliver nu hastigt en realitet, og den 1. august vil banen senest stå færdig, klar til brug, meddeler byrådsmedlem Andreas Karlsen.

Læs mere
Kunstgræsbanen i Benløse - endelig er den her!

Sommerbyvandring i Ringsted

Sommerbyvandring i Ringsted
Onsdag den 17. juni kl. 17.30 kan du gå med på sommerbyvandring i Ringsted med historiker Anette Månsson. Museet følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og sørger for, at deltagerne kan være sammen - på afstand.

Læs mere

Ventetiden er forbi

BUDDY Legetøj - Ringsted har savnet byens børn og glæder sig til at kunne genåbne tirsdag d. 9. juni.

Læs mere
Ventetiden er forbi

Kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg
Tofft Gardiners primære arbejdsfelt befinder sig inden for gardiner og solafskærmning, men butikken er også leverandører af madrasser, sengetøj, duge, håndklæder, viskestykker og meget mere. Udvalget er enormt, og søger du noget specielt, kan butikken skaffe alle europæiske fabrikanter af boligtekstiler.

Læs mere

Er din tank blevet for gammel?

Er du i tvivl om din olietank overholder gældende regler – Sydvestsjællands Kloakservice A/S kan hjælpe dig med et svar. Firmaet har mange års erfaring i at tømme, rense og afblænde olietanke - både til privat- og erhvervskunder - og de kører på hele Sjælland.

Læs mere
Er din tank blevet for gammel?

De små opdagelser

De små opdagelser
Trænger du til fysiske oplevelser, så er Ringsted Oplevelsessti både en vandre-, løbe,- cykel,- og aktivitetssti, der skal inspirere dig til at komme ud i naturen. Langs stien vil du kunne møde sheltre, bålpladser, informationstavler, træningsredskaber og meget andet, der giver mulighed for motion, læring, fordybelse og leg. Dit Ringsteds fotograf, Anne Beth Witte, har været forbi med kameraet.

Læs mere

Overlæge udnævnt til professor

På Ringsted, Næstved og Slagelse sygehuse er der et stort fokus på forskning. Sygehusene har gennem flere år opbygget et stærkt og omfattende forskningsmiljø, hvor over 60 forskere er tilknyttet som professorer, lektorer, post-docs og PhD'er. Uffe Bødtger, overlæge PhD og forskningslektor, skifter nu tituleringen ud med professor. Det skete officielt d. 1. juni 2020 efter en længere udnævnelsesproces.

Læs mere
Overlæge udnævnt til professor

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

MailPoet