ringsted-large

En oplevelse uden lige

Vi på redaktionen er vilde med jeres billeder og kan her vi sige tak til Mikkel Vesterby for billederne af  intet mindre end 8 luftballoner tog den hen over Tyvelse. Se alle billederne her.
Læs mere
En oplevelse uden lige

Kirppu genåbner i Ringsted

Kirppu genåbner i Ringsted
En af landsdækkende butikskæder, der efter har forberedt sig på at genåbne, er loppesupermarkedskæden Kirppu. Midt i april genåbnede den populære butikskæde i 13 ud af 15 danske byer. Kun i Dalum og Ringsted, hvor kædens store loppesupermarkedsbutikker ligger i et center, fortsatte nedlukningen. Men nu genåbner de sidste to butikker også – heriblandt Kirppus store butik i Stakladen på Nørregade 13 i Ringsted.
Læs mere

Utraditionelle opgaver

Malermester Steffen Ahrendt svinger altid penslen efter de danske kvalitetsstandarder i Malerfagligt Behandlings katalog, som er en guide, der beskriver hvilken behandling det givne underlag skal have.
Læs mere
Utraditionelle opgaver

GODT NYT: Jobtabet bremset i Region Sjælland

GODT NYT: Jobtabet bremset i Region Sjælland
Blødningen på jobmarkedet er standset igen. Hvor der i den første lille måned af Corona-krisen kom 5.600 nye ledige, hvilket var en historisk stor stigning, så har den seneste måned slet ikke kostet lige så mange jobbet. 800 nye ledige er der således kommet i regionen siden den 1. april.
Læs mere

Uffe Holm - StayTheF***Home

Uffe Holm / StayTheFuckHome - et stand-up show fra en komiker i karantæne. Du kan roligt glæde dig til han gæster Ringsted Kongrescenter den 27 marts 2021.
Læs mere
Uffe Holm - StayTheF***Home

Ryg, nakke, arme og ben

Ryg, nakke, arme og ben
Kombinationen af træning og fysioterapisk behandling er særlig effektiv, fordi mange skader kan afhjælpes og forebygges igennem guidet træning. Ved at slå de to størrelser sammen under samme tag kan fysioterapeuterne hos Køgevejens Fysioterapi følge og målrette din træning samt rådgive dig undervejs. Det betyder også, at du får hjælp til, hvordan og hvor meget du skal træne.
Læs mere

Unikt landskab i Ringsted

Du kan gå på opdagelse i flere oplevelser i Ringsted i den gratis app til Ringsted Oplevelsessti. Her kan du lære mere om naturen, historien og landskaberne langs Ringsted Oplevelsessti – også hjemme fra sofaen i tørvejr.
Læs mere
Unikt landskab i Ringsted

Flere skove med fri teltning

Flere skove med fri teltning
Der er glæde hos Friluftsrådet over nye muligheder for at overnatte i den danske natur. Fra i dag er det nemlig tilladt at slå sit telt op i 77 nye statsskove over hele landet for en nat. Det betyder, at Miljø- og Fødevareministeriet nu kan tilbyde over 275 skove med fri teltning. Det gælder bl.a. Vrange Skov/Syd og Benløse Skov, Ringsted.
Læs mere

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

MailPoet