ringsted-large

Så er det tid til juice og sandwich

Mandag den 18. Maj åbner JuiceClub Ringsted igen med hensyntagen til de sundhedsmæssige retningslinjer, der gælder for cafeer. De åbner med et godt tilbud til jer, som kører hele uge 21. hvor de giver 20% på en menu Juice  /shake + sandwich / salat.
Læs mere
Så er det tid til juice og sandwich

Coronavirus: Seneste nyt

Coronavirus: Seneste nyt
På baggrund af regeringens corona-tiltag er der funktioner i Ringsted Kommune, der fungerer anderledes end normalt, men kommunen er gradvist ved at genåbne på flere områder. På denne hjemmeside kan du læse mere om, hvordan Ringsted Kommunes tilbud er påvirket af corona.
Læs mere

Biblioteket åbner under særlige vilkår

På Ringsted Bibliotek får du nu mulighed for at aflevere de materialer, som du har derhjemme og reservere og hente nye materialer. Biblioteksrummet åbner således, at du kan gå rundt mellem hylderne og finde de materialer, du ønsker at låne. Det er dog ikke tilladt at tage siddende ophold i biblioteksrummet.
Læs mere
Biblioteket åbner under særlige vilkår

Vidste du at du kan læse de bøger du låner på Ereolen offline?

Ringsted Bibliotek har lavet en lille guide, til hvordan du henter bøgerne, så du kan have den gode digitale læseoplevelse alle steder.
Læs mere

Udendørs træning - på afstand

Udendørs træning - på afstand
Udendørs fitness giver dig mulighed for at træne i et frisk nyt rum, mens du indtager naturen omkring dig. Nu får du muligheden for dette, når Pilates B Ringsted starter op med udendørs hold i Klosterlunden.
Læs mere

Sådan åbner Ringsted Kommunes plejecentre for besøg

Kommunens tre plejecentre Knud Lavard Centret, Ortved Plejecenter og Solbakken er nu klar til at åbne for, at man igen kan besøge sine pårørende efter plejecentrene har været lukket for besøg på grund af corona-situationen. Plejecentrene har dog iværksat en stribe tiltag for at minimere risikoen for, at der kommer smitte ind på plejecentrene, og man skal derfor som pårørende forberede sig på, at det bliver anderledes at besøge sine kære på plejecentrene end man har været vant til.
Læs mere
Sådan åbner Ringsted Kommunes plejecentre for besøg

DET BLIVER GODT IGEN

DET BLIVER GODT IGEN
Regnbuer bliver kreeret verden over som et symbol på håb. Således skriver SAABYS om deres nyheder fra Stine A, som netop er landet i butikken.
Læs mere

Sikkerheden og servicen er i top

En stor del af butikkerne i Ringsted Outlet er nu åbnet igen. De nye sikkerhedsprocedurer i forbindelse med Covid-19 gør imidlertid, at forholdene er lidt anderledes end normalt, hvilket kan betyde kø uden for butikkerne. Dit Ringsted var kort forbi forleden og der var både smil, god service, sikkerhed og gode tilbud at hente. Se med her.
Læs mere
Sikkerheden og servicen er i top

Nu kan I godt glæde jer

Nu kan I godt glæde jer
Café Korn - Ringsted kan slet ikke få armene ned og har lavet deres egen lille nedtælling. De genåbner nemlig på mandag d. 18 maj 2020 kl. 10 og de glæder sig MAKS.
Læs mere

Alle typer emballage

Handel på nettet er stigende, og på vejen med skib, tog eller lastvogn bliver pakkerne udsat for meget. Det kræver mere og bedre emballage, når varer skal transporteres langvejs fra, men også de varer vi selv henter og bringer hjem fra de lokale butikker, kræver god emballage. Emballagespecialisten i Ringsted har leveret emballage og en lang række beslægtede produkter siden 1987; papkasser, tape, trækfilm til paller, adresselabels til forsendelse samt poser af alle slags til alle de gode sager forbrugerne selv slæber rundt på.
Læs mere
Alle typer emballage

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

MailPoet