ringsted-large

Koncert flyttes til torsdag

Arrangørerne bag SommerRock har valgt at flytte koncerten til torsdag kl. 19.00, grundet ustadigt vejr onsdag eftermiddag og aften. Der vil fortsat være SommerSjov på plænen foran Sct. Bendts onsdag kl. 11.00 med Ole Opfinder.

Læs mere
Koncert flyttes til torsdag

Jazzen svingede

Når jazzen svinger og spritten står klar
Der summede dejligt af bløde toner fra Summer Day’s i Ringsted ved plænen foran Sct. Bendts Kirke, lørdag d. 11. juli. Dit Ringsted var forbi SommerJazz.

Læs mere

Ny outlet-butik

Ringsted Outlet er glade for at kunne fortælle, at Jack & Jones outlet åbner dørene til deres første danske outletbutik torsdag den 16. juli kl. 10.00!

Læs mere
Ny outlet-butik

Udforsk naturen

Sommeren i Danmark er lunefuld og med ét kan vejret skifte. Ringsted Outlet har sammensat en række tilbud til aktiv ferie i Danmark, bl.a. fra Helly Hansen.

Læs mere
Udforsk naturen

Sommer, parasol og sahara

Sommer, parasol og sahara
Midt på torvet i Ringsted kan de små boltre sig i den anlagte miniørken, mens forældre eller bedsteforældre kan tage plads på en af de mange dybe stole under parasollen og få en lille pause. Dit Ringsted fik fanget disse stemningsbilleder.

Læs mere

Rigtig god til rejser

Natur og Trivsel - Ringsted Helsekost har tilbud på Bio-Kult. Bio-Kult skal ikke opbevares i køleskabet, så den er et oplagt valg, hvis du vil have kosttilskud med mælkesyrebakterier med på ferie.

Læs mere
Rigtig god til rejser

Müslibar hos JuiceClub

Müslibar hos JuiceClub
Nu har JuiceClub fået de lækreste MŪSLIBAR direkte fra Nørre Aaby bageri. De er lavet af en blanding af mandler, hasselnødder, græskarkerner, sesamfrø, jordnødder og mørk chokolade. De er tilsat glukosesirup, druesukker og honning, og så er de bagt uden gluten.

Læs mere

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

MailPoet