ringsted-large

Morgensang på biblioteket

Syng med af karsken bælg på kendte sange fra Højskolesangbogen, når Ringsted Bibliotek inviterer til morgensang i det fri fire mandage i efteråret. Første gang er mandag den 14. september kl. 9.30-10.15.

Læs mere
Morgensang på biblioteket

Til hjem og børn

Til hjem og børn
I efteråret 2018 udvidede Nordic-In med endnu en webshop, som kun skulle indeholde ting til børn og børneværelset. Webshoppen kom derfor til at hedde Nordic-Kids. I april 2019 blev Nordic-In og Nordic-Kids til en fysisk butik med beliggenhed i Ringsted, og Nordic-Kids fik nu også tøj til børn i alder fra 0-16 år. I dag ligger butikken i shoppingcenter RingStedet.

Læs mere

Sæsonstart CrossGym Kidz

Super sjov, lærerig og udfordrende træning for børn. En blanding af gymnastik, styrke og kondition. Træningen er for alle uanset niveau, da alle øvelser bliver tilpasset hver enkelt deltager. Vigersted IF kan love sved på panden og pulsen op.

Læs mere
Sæsonstart CrossGym Kidz

Naturens dag arrangement er aflyst

Naturens dag arrangement er aflyst
Det store Naturens Dag arrangement i Ringsted Kommune, som skulle have været løbet af stablen 13. september 2020 er aflyst i år pga. corona-situationen, men enkelte foreninger laver deres arrangementer, som planlagt.

Læs mere

Stor stigning i uheld med håndsprit

Daglige sprøjt i håndfladen med håndsprit er blevet en del af hverdagen for de fleste. Men spritten ender ikke altid i hænderne. Giftlinjen melder om en stigning i antallet af henvendelser om uheld med håndsprit i øjnene. Louis Nielsen Ringsted og chefoptiker Stine Clausen kommer derfor med en række råd til, hvad du kan gøre, hvis uheldet er ude.

Læs mere
Stor stigning i uheld med håndsprit

Buddy – din bedste legekammerat

Buddy – din bedste legekammerat
Dit Ringsteds fotograf, Anne Beth Witte, var lige forbi. Som I kan se på stemningsbillederne; her er åbent land for alle byens børn og deres kreative og fantasifulde sind. Der er et spændende udvalg ligefra perler til skateboards - der er altid noget nyt på hylderne.

Læs mere

Lille Valdemars Eventyr

Med udstillingen Lille Valdemars eventyr får børnene en fornemmelse af, at deres lokalområde er fyldt med historie, og at de selv er en del af den historie. Dit Ringsteds fotograf, Anne Beth Witte, var forbi RINGSTED MUSEUM OG ARKIV, så kig med lige her.

Læs mere
Lille Valdemars Eventyr

Movia har inviteret borgerne med i udviklingen

Movia har inviteret borgerne med i udviklingen
Hvordan skal offentlig transport udvikle sig? Og hvordan sikrer vi bedre service og flere valgmuligheder? Sidste år i august havde Movias nye format til borgerinddragelse, Movias borgerpanel, premiere. Siden har Movia løbende inviteret en række borgere fra alle kommuner på Sjælland helt tæt ind i udviklingen af busser, lokalbaner og flextrafik.

Læs mere

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

MailPoet