ringsted-large

Godt nytår fra byportalen

Et ’spændende’ år er gået, og på Dit Ringsted ser vi frem til et år, der måske bliver lige så spændende. Mange virksomheder og foreninger har klaret sig igennem 2020 i strid modvind.
Vi håber 2021 bliver nemmere for os alle. Måske starten på de brølende tyvere, man har da lov at håbe.

Vi håber alle vores læsere og partnere kommer godt ind i det nye år.

Redaktionen er tilbage ved skærmen den 4. januar. Send som altid dine opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Vi ønsker jer alle et stjernegodt nytår!

Godt nytår fra byportalen

Ringsted Outlet holder lukket frem til 17. januar

Ringsted Outlet holder lukket frem til 17. januar
Ringsted Outlet oplyser på deres hjemmeside, at de holder lukket frem til 17. januar, hvorefter de glæder sig til at få glade besøgende igen.

Læs mere

Ledelseskonsulent til Skolecenter

Har du erfaringer som leder og konsulent? Har du lyst til at arbejde strategisk med kommunal skoleudvikling, måske endda ambitioner om at blive skolechef? Så er jobbet som ledelseskonsulent i Skolecentret i Ringsted Kommune en perfekt trædesten for dig.

Læs mere
Ledelseskonsulent til Skolecenter

Gode fyrværkeriråd

Gode fyrværkeriråd
Hvis du gerne vil have fyrværkeri til en festlig lejlighed efter den 1. januar, så skal du alliere dig med en uddannet fyrværker. De er nemlig de eneste, der lovligt kan fyre nytårsfyrværkeri af uden for nytårssæsonen.

Læs mere

Bekæmp indbrud

Antallet af indbrud i private hjem er faldet markant de seneste år. Hvis tallet skal endnu længere ned, kræver det, at folk stopper med at købe tyvenes koster. Det oplyser Rigspolitiet i en pressemeddelelse.

Læs mere
Bekæmp indbrud

Sydvestsjællands Kloakservice søger medarbejder

Sydvestsjællands Kloakservice søger medarbejder
Sydvestsjællands Kloakservice A/S søger en tørsuger medarbejder (erfaring fortrækkes) til at indgå i et hold på deres helt nye mammutsuger med højtip og sugetårn. Tiltrædelse snarest muligt.

Læs mere

Nytårskoncerten AFLYST

Lørdag den 2. januar skulle ViolonBandens kammerkoncert havde sendt os flot ind i det nye år ved årets første Lørdagsmatiné i Sct. Bendts Kirke. Desværre er denne nytårskoncert også blandt de aflyste begivenheder i juletiden.

Læs mere
Nytårskoncerten AFLYST

Vacciner startet

Vacciner starter i dag
Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) har godkendt en vaccine mod COVID-19 til borgere i hele EU. De første borgere i Ringsted bliver vaccineret den 29. dec. De bor alle på kommunens plejecentre. Forud for den første bølge af udrulningen har Ringsted Kommune bistået regionen i at planlægge vaccinationsindsatsen. Kommunen har blandt andet samarbejdet med regionen om at identificere vaccinationssteder, fx plejecentre og at sikre, at der er de nødvendige faciliteter til at foretage vaccinationerne. Plejecentrene er opmærksomme på, at vaccination er frivilligt, og at det vil foregå under informeret samtykke.

Læs mere

Hold juleaffaldet hjemme til efter nytår

Populære juleaffaldsfraktioner Pap, glas, flamingo, gavepapir og bånd er nogle af de mest populære juleaffaldsfraktioner og med fridage lige efter jul, giver det mulighed for at få afleveret det hele på genbrugspladsen. Men, AffaldPlus i Ringsted opfordrer alle kunder til at holde affaldet hjemme til efter nytår – gerne til en hverdag i januar.

Læs mere
Hold juleaffaldet hjemme til efter nytår

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt