ringsted-large

Jul i Ringsted

Julemarked julekoncert, julecirkus og juletræet med sin pynt. Vi iler med at bringe en oversigt over julerelaterede arrangementer i Ringsted i perioden 4. december - 10. december.

Læs mere
Jul i Ringsted

Pia Thøgersen genindtager den politiske scene

Pia Thøgersen genindtager den politiske scene!
Ældre, omsorg, sundhed og en stærk økonomi. Det er nogle af de ting, som Pia Thøgersen brænder for, hvorfor hun tirsdag den 1. december offentliggør sit kandidatur for Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget næste år. Pia har tidligere siddet i byrådet for Konservative i den nu nedlagte Høng Kommune og ønsker nu at søge opstilling til byrådet i Ringsted.

Læs mere

Ringsted Kommune går 15 pladser frem

Ringsted Kommune går 15 pladser frem i DIs årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima i landets kommuner. Det positive resultat bygger på fremgang i alle de 9 kategorier, der indgår i undersøgelsen.

Læs mere
Ringsted Kommune går 15 pladser frem

Nu kommer der plustur om natten på den nye R-net linje 460R

Nu kommer der plustur om natten på den nye R-net linje 460R
Den regionale buslinje 234 mellem Ringsted, Sorø og Slagelse blev i august opgraderet til en R-linje med flere afgange og natkørsel fredag og lørdag. Nu bliver det også muligt at blive kørt det sidste stykke vej fra bussen og helt hjem frem til kl. 2 om natten fredag og lørdag. Det sørger Plustur for.

Læs mere

Påbud om besøgsrestriktioner

Tirsdag har Styrelsen for Patientsikkerhed givet Ringsted Kommune påbud om at indføre restriktioner for besøg på kommunens tre plejecentre. Det skyldes et stigende incidenstal generelt i Ringsted Kommune. Plejecentrene er i gang med at kontakte pårørende og iværksætte besøgsrestriktionerne.

Læs mere
Påbud om besøgsrestriktioner

Niels Hausgaard klar med nyt øjenåbnende show

Ringsted Kongrescenter åbner nu for billetsalg af showet Niels Hausgaard – Bides Hestene? Det sker den 16. og den 17. februar.

Læs mere
Niels Hausgaard klar med nyt øjenåbnende show!

Plastikfrie rengøringstabs

Plastikfrie rengøringstabs
Natur & Trivsel - Ringsted Helsekost er blevet forhandlere af BioBaula - økologiske, certificerede og plastikfrie rengøringstabs. BioBaula er et miljørigtigt alternativ til rengøringsmidler, som du kender dem i dag.

Læs mere

Borgermøde om udbygning af plejeboligkapaciteten

Danskerne lever længere og blandt andet derfor stiger antallet af ældre. Selvom mange også er friske og aktive længere, betyder en højere levealder, at flere får brug for at flytte i en plejebolig. Derfor forventer Ringsted Kommune, at der skal bygges flere plejeboliger frem mod 2040.

Læs mere
Borgermøde om udbygning af plejeboligkapaciteten

Regionsvalget 2021 - annoncering

Regionsvalget 2021 - annoncering
Regionsvalget 2021 nærmer sig, og hos Byportalerne, bl.a. Dit Ringsted, har du en unik mulighed for at nå ud til en masse vælgere – de vælgere der orienterer sig via små og store skærme og via sociale medier som Facebook i Region Sjælland.

Læs mere

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt