ringsted-large

Sejl på Susåen

Bor du i Næstved, Sorø, Ringsted eller Faxe Kommune, og vil du gerne vil sejle i egen kano på Susåen, så åbner de nu op for salg af kanonummerplader (800 stk.). Du skal udfylde et ansøgningsskema, som du finder her.

Læs mere
Sejl på Susåen

Ny leder af Børnenes Hus i Jystrup

Ny leder af Børnenes Hus i Jystrup
Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Dorte Frisdahl Sønderstrup som ny leder af Børnenes Hus i Jystrup. Dorte kommer fra en stilling som dagtilbudsleder af et af vores egne dagtilbud, Sneslev Landbørnehave. Dorte har mange års erfaring med ledelse af dagtilbud, særligt mindre dagtilbud, hvor man som leder er i meget tæt samspil med alle børn, forældre og medarbejdere. Dorte er oprindeligt uddannet pædagog og har suppleret uddannelsen med en diplom i ledelse.

Læs mere

Forårsworkshop

Kom og lav din egen fantasifugl af genbrugsmaterialer. Sæt din kreativitet fri som fuglen. De giver dine idéer vinger ved hjælp af aviser, malertape, stofrester, maling, lim og andet godt fra skuffer og skabe. Ringsted Bibliotek arrangerer.

Læs mere
Forårsworkshop

Kviktest klar

Kviktest klar
14.000 daglige kviktest bliver i Region Sjælland tilbudt til borgere og medarbejdere fra den første februar. Kviktestene tilbydes ved faste teststeder og som udkørende testenheder til blandt andet virksomheder. 40 procent af kviktestene vil blive tilbudt fra de seks faste teststeder i Kalundborg, Roskilde, Ringsted, Næstved, Nykøbing F. og Køge fra mandag den første februar.

Læs mere

Plages du af nabostøj?

Dialog er vejen frem, også når det gælder nabostøj. Det er et af hovedbudskaberne i en ny håndbog om nabostøj, der formidler 12 gode råd til, hvordan beboere, bestyrelser og administratorer kan håndtere de udfordringer, der opstår i etagebyggerier, når naboens hverdagslyde bliver for høje eller for private.

Læs mere
Plages du af nabostøj?

Ringsted Sport Center modtager mange idéer til udvikling af sit udeareal

Ringsted Sport Center modtager mange idéer til udvikling af sit udeareal
På 14 dage har Ringsted Sport Center modtaget 25 idéer til udvikling af sine udearealer i fremtiden. Idéerne spænder bredt, og projektet er dermed kommet godt fra start. Brugere, foreninger, naboer og andre interesserede kan stadig bidrage med idéer til projektet.

Læs mere

Hjælp til selvhjælp er vejen frem for landsbyer

Der skal fokus på, hvad landsbyerne selv kan bidrage med, lyder det i en ny rapport fra Københavns Universitet om landsbysamfundenes muligheder for at udvikle sig i fremtiden. Tidligere anbefalinger har mest handlet om, hvad kommuner og stat kan gøre for at sikre levedygtige landsbyer, og det er en fejl, mener forskerne bag rapporten. Udviklingen skal især komme nedefra, men med større slagkraft, end tidligere.

Læs mere
Hjælp til selvhjælp er vejen frem for landsbyer

Tag familien med på troldejagt i vinterferien

Tag familien med på troldejagt i vinterferien
Tirsdag den 16. - onsdag den 17. februar kl. 10 - 14 kan du købe en ”troldejæger” aktivitetspose hos Museum Vestsjælland og køre ud på troldejagt i landskabet. Der er forskellige hæfter, så du skal vælge om du vil besøge troldene og de andre underjordiske i Ringsted eller omkringliggende byer. 

Læs mere

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt