ringsted-large
Et faldende antal indlagte med COVID-19 får Region Sjælland til at gå ned i beredskab. Det betyder, at regionen begynder at planlægge genoptagelse af normal aktivitet. De patienter, der nu får genoptaget deres behandlingsforløb, vil få direkte besked fra den behandlende afdeling.

Læs mere
Region Sjælland går ned i COVID-19 beredskab

Bliv testet for COVID-19 to steder i Ringsted Kommune

Du kan testes for COVID-19 to steder i Ringsted. Er du ikke nær kontakt og har du ikke symptomer, kan du testes uden tidsbestilling og med kviktest i testcenter på Bragesvej. Alle kan bruge testcenter med tidsbestilling ved Anlægspavillonen, meddeler kommunen.

Læs mere
Bliv testet for COVID-19 to steder i Ringsted Kommune

Rigtig god plads

Rigtig god plads
Natur & Trivsel – Ringsted Helsekost har fortsat åbent, og de gør stadig ekstra meget ud af, at det skal være en tryg oplevelse at handle i deres forretning: "Vi har rigtig god plads, så det er nemt for både kunder og ansatte at tage hensyn til hinanden. Og vi oplever, at vores kunder er virkelig gode og søde til at passe på både sig selv, men også på hinanden. "

Læs mere

Solen strålede i sneen

Det var en smuk start på februar i Ringsted, der var prægtigt pyntet med både snefnug og solskin. Vores fotograf fangede nogle stemningsbilleder af vejret. Der var både børnelatter og masser af fuglesang, imens solen skinnede løs i sneen og isen.

Læs mere
Solen strålede i sneen

Økologiske æg direkte fra hønsegården

Økologiske æg direkte fra hønsegården
"Vores høns trodser kulden, så vi har altid friske æg," meddeler gårdbutikken Vivis Pryd, der tilbyder økologiske æg direkte fra hønsegården. 10 stk. kr. 25,00, 30 stk. kr. 70,00.

Læs mere

”Vi skal have en strategi for liv i bymidten”

Hvis vi også i fremtiden ønsker en attraktiv detailhandel, så skal vi, når restriktionerne ophæves, forstå nødvendigheden af at handle lokalt, skriver Rene Lund Sørensen, de Konservative. "På den korte bane kan vi gøre byen mere attraktiv ved at rydde op, når jeg går tur igennem byen, så oplever jeg en by hvor det flyder med affald, værst når nattelivet har åbent hvor knuste flasker kan ligge langt ind i ugen, ukrudt der ikke bliver bekæmpet og et stort vandbassin på torvet som ikke bliver renset op og hvor der ikke pibler vand i de små kanaler."

Læs mere
”Vi skal have en strategi for liv i bymidten”

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt