ringsted-large

Tine Mynster kommer forbi

Sammen med hele Balders dejlige familie skal der kravles, hoppes, listes og danses afsted. Og én ting er stensikker: børnene kommer til at holde af den store ærteposefamilie. Det er en aktiv koncert, hvor sang og musik bliver kombineret med enkle bevægelser, ligesom der bliver sat fokus på de forskellige farver ærteposer. Det sker 13. marts 2021 på Ringsted Musik- og Kulturskole - Springbrættet.

Læs mere
Tine Mynster kommer forbi

Strålende!

Strålende!
Tusind tak til Inge-Lise Nielsen for et prægtigt vinterbillede fra Haraldsted sø, hvor grå skyer veg bort for en sjælden blå himmel.

Læs mere

Man bliver aldrig træt af en smuk solnedgang

Man bliver aldrig træt af en smuk solnedgang
Lørdag eftermiddag slukkede solen lyset over Vigersted, og det medførte de flotteste og farverigeste stråler. Dit Ringsteds fotograf, Anne Beth Witte, jagtede den fabelagtige himmel fra forskellige udsigter.

Læs mere

Friske brune økologiske æg

Friske brune økologiske æg
Besøg gårdbutikken! Vivis Pryd har tilbud på friske brune økologiske æg: 10 stk. kr. 25,00, 30 stk. kr. 70,00

Læs mere

Ny Hyundai Tucson får Danmarkspremiere i din indkørsel

Den omfattende nedlukning på grund af COVID-19 har lukket salgsafdelingen midlertidigt. Derfor bringer Hyundai Ringsted nu Danmarkspremieren på den nye TUCSON hjem til kunden eller en anden lokation, hvorfra prøveturen kan køres.

Læs mere
Ny Hyundai Tucson får Danmarkspremiere i din indkørsel

Politirapporten

Politirapporten
Politiet anholdt og sigtede en 17-årig ung mand fra Ringsted for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil ind på en tankstation, hvor politiet kontrollerede ham. Forinden havde den 17-årige forsøgt at løbe fra personbilen, men blev dog indhentet af politiet. Den 17-årige havde ikke erhvervet sig et kørekort, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret. Han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve på et sygehus til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Han kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, ligesom politiet undersøger, hvordan den 17-årige uden kørekort havde fået overdraget føringen af bilen.

Læs mere

Politiet er i uge 4 ude for at kontrollere kørslen

Politiet gennemfører fra mandag den 25. januar til søndag den 31. januar 2021 en målrettet færdselsindsats under navnet: ”Sikre veje”, hvor der vil være fokus på alle færdselsarter og alle lovovertrædelser.

Læs mere
Politiet er i uge 4 ude for at skabe sikre veje for alle

Går sammen i bevægelsens år

Går sammen i bevægelsens år
I 2021 skal vi alle ud at gå - sammen og hver for sig. Inviter familie, venner og kolleger med ud at gå inden for de tilladte corona-rammer. Del gå-oplevelser med hinanden. Kom med ud at gå, fordi gåture gør så godt for vores krop, fordi frisk luft og motion er godt for sjælen.

Læs mere

Følg Dit Ringsted på Facebook og Instagram.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-ringsted.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt