Endelig er der igen åbent for á la carte servering. Det glæder Italy Italy sig meget til!

Det bliver som altid muligt, at bestille mad ud af huset, og hvor de vil give en rabat på 10% på menukorts-retter, men ikke på de specielle retter og menuer fra denne liste.

Her i uge 16 vil de gerne tilbyde følgende: (fra onsdag d. 21. og t.o.m. lørdag d. 24. april)

”antipasti-platte”
For takeaway kunder beder vi om en forudbestilling i god tid og senest dagen før. Platten skal bestilles i minimum 2 portioner. Prisen kr. 145,00. Den består af:

– Mørksej in carpione (marinade med løg, hvidvin, eddike og krydderier)
– Spinattimbale, granaostecreme
– Lufttørret skinke og grønne asparges
– Kalvelårtunge (rosastegt), salsa verde
– “Insalata di mare” med blæksprutter, blåmuslinger, grønsager, capers, oliven
– Kyllingesalat med friske champignon, selleri, hj. Lavet mayo
– Salame, oliven og artiskok

Ugens menu 1 – minimum 2 portioner – kr. 355,00
For takeaway kunder beder vi om en forudbestilling i god tid og helst dagen før afhentning (dette på grund af tilberedningstid og bestilling af varer)

3-delt forret:
• Rimmet Færøsk laks, sursød rødløg, peberfrugt, gulerod og blomkål
• Rosastegt kalvelårtunge med salsa verde
• Spinattimbale, granaostecreme
Hovedret:
• Oksemørbradbøf, sauce med grønpeber, fond og lidt fløde
• Tilbehør af dagens kartofler og grøntsager
Dessert:
• Zuppa inglese – Med æggecreme og chokoladecreme & kagebund vædet med Alkermeslikør

Ugens menu 2 – minimum 2 portioner – kr. 265,00

Forret: Grønne asparges med olivenolie og granaost og lufttørret italiensk skinke

Hovedret: Penne med sauteret oksemørbradstrimler, champignon, sennep og fløde

Dessert: Tiramisú

Specielle pizzaer, kr. 95,00

1 – tomatsauce, mozzarella, sauteret zucchini, soltørret tomat, letrøget skinke fra Sydtyrol og burrata
2 – Tomat, mozzarella, hjemmelavet porchetta, padron og granaost
3 – Pizza bianca med mozzarella, salsiccia, ovnstegte kartofler, cherrytomat og rosmarin

Specielle pasta, ravioli eller risotto:

1 – Ravioli med artiskok-ricotta fyld. Pesto med mynte, kr. 125,00
2 – LinguineFetuccine med sauteret grønne asparges, blåmuslinger og letrøget skinke fra Sydtyrol, kr. 115,00
3 – Nidi di rondine (svale reder), med ricotta, spinat, skinke, bechamelsauce og lidt tomat. Gratineret, kr. 95,00
4 – Risotto med ”alt godt fra havet”, kr. 145,00

Italy Italy glæder sig til at betjene dig!

Bordbestilling: https://www.italy-italy.dk/bordbestilling
Telefon: 57 61 53 53
E-mail: ristorante@italy-italy.dk

Foto: Italy & Italy