Ringsted Bibliotek er klar med et nyt arrangementsprogram for efteråret. Med temaet ”Videnskab” bliver der sat fokus på nysgerrighed og undren og på hvordan du kan blive klogere på naturen, mennesket og universet. Hent det trykte program på biblioteket eller læs mere om de mange arrangementer på ringstedbib.dk. Billetsalget begynder mandag den 8. august kl. 11.00.

Videnskab på biblioteket

Videnskab har betydning for os alle sammen. Videnskab og forskning gør os i stand til på et oplyst grundlag at forstå verden omkring os. Ringsted Bibliotek fejrer Videnskabsår22 med en lang række arrangementer til efteråret med fokus på videnskab og forskning.

Lyt med når astrofysikeren Michael Linden-Vørnle holder foredrag om tyngdekraft, sorte huller og gravitationsbølger eller mød arkæologen Jeanette Varberg, der fortæller om fortidens naturkatastrofer.

Du kan også være med som gæst, når forfatteren Sissel-Jo Gazan, der er aktuel med en ny videnskabskrimi, er gæst i bibliotekspodcasten Æseløre. Eller tag børnene med til en fortællekoncert med Sigurd Barrett og Eskild Dohn om naturvidenskabens utrolige historie.

Desuden byder efterårets program på podcast, familieyoga, brætspilsaftener, børneteater, film, foredrag, morgensang, strikkecafé, koncerter og meget mere.

Du kan læse mere om alt det der sker på Ringsted Bibliotek i efteråret på bibliotekets hjemmeside ringstedbib.dk, eller komme forbi og hente det trykte program der ligger fremme fra mandag den 8. august.

Billetter til bibliotekets arrangementer kan købes online via ringstedbib.dk og der er rabat, hvis du er medlem af Biblioteksklubben KULT. Billetsalget åbner mandag den 8. august kl. 11.00.

Pressefoto