Ringsted Musik- og Kulturskole og AKADEMI K inviterer til elevudstilling med Billedkunst og Animation lørdag d. 12. juni kl. 11.00 til 15.00 på Ringsted Musik- og Kulturskole.

Trods en sæson i Musik- og Kulturskolen præget af coronanedlukning og fjernundervisning har Musik- og Kulturskolens billedkunst- og animationselever været i fuld gang hele foråret. Der er blevet malet, tegnet og animeret på distancen, og alt i alt er det blevet til en imponerende samling af fine billedkunst- og animationsværker, som i forbindelse med sæsonafslutningen udstilles i Musik- og Kulturskolens fine rammer lørdag d. 12. juni kl. 11.00 til 15.00 på Ringsted Musik- og Kulturskole.

Alle er velkomne til at komme forbi og opleve billedkunst-elevernes værker og til premiere på animations-elevernes film. I forbindelse med udstillingen vil der også vær mulighed for at møde underviserne og deltage i mindre workshops ude og inde, hvor man selv får lejlighed til at prøve kræfter med Billedkunst og Animation.

Grundet corona-restriktioner, vil der være krav om fremvisning af gyldigt coronapas og begrænset adgang til deltagelse i workshops – og så vil der helt sikkert være masser af plads, kaffe og sol på plænen ved Musik- og Kulturskolen for alle.

Pressefoto