Støvregnen fik den til at ligne noget, nogen havde pudset næse i, og blæsten fik den til sidst til helt at forsvinde. Sådan beskrev Anders Blichfeldt sit lidt problematiske forhold til aftenens setliste. Men selvom setlisten blev gennemblødt for senere helt at forlade scenen, så var det et veloplagt band, der leverede en fantastisk koncert for publikum foran Valdemar scenen torsdag aften.

Blichfeldts fede stemme lod sig ikke påvirke af vejr og vind, og det gjorde publikum heldigvis heller ikke. De havde taget regnfrakker og paraplyer med, og nød tydeligvis koncerten uagtet det tvivlsomme vejr.

Aftenens første nummer var Big Fat Snake-nummeret Fight for Your Love og derefter fulgte blandt andet Always on My Mind, Honey Hush og Sig Du Kan Li Mig. Sidstnævnte sang af Tøsedrengene sang Blichfeldt, da han deltog i Toppen af Poppen.

Bob Dylan-nummeret Dont Think Twice faldt Blichfeldt først rigtig for, da han hørte Dolly Partons version, og ved Valdemar scenen fik publikum fornøjelsen af Anders Blichfeldts version.

Dedikeret til Viskinde
Det påvirkede mig mere end jeg havde regnede med sagde Anders Blichfeldt om Peter Viskindes død i marts i år.

Peter Viskinde var guitarist i Big Fat Snake fra 1990 2008, hvor han forlod bandet under står mediebevågenhed.

Den her er dedikeret til Peter Viskinde sagde Anders Blichfeldt, inden han sang nummeret Someone Like You, som Viskinde skrev i tiden med Big Fat Snake.

Farfar Blichfeldt
Anders Blichfeldt skrev nummeret Little Wings til sin yngste søn Benjamin for mange år siden. Torsdag spillede han nummeret til sit barnebarn, for Blichfeldt er blevet farfar.
Alt det folk går og siger med, at det hele er bare så nemt, det er så sjovt og alt det hårde har man ikke, når man er bedsteforældre det passer! slog Blichfeldt fast.

Publikum fik også æren af livepremiere på Anders Blichfeldts helt nye nummer Tik Tak, der handler om fire veninder, der følges ad gennem livet.
En dag skal du væk, men alle de andre dage skal du ikk! sang Blichfeldt poetisk og opfordrede efterfølgende publikum til at gå ind på hans Facebookside og dele nummeret.
Man bliver jo ikke rigtig spillede i radioen mere, så I er radioen sagde han.
Heldigvis bliver Anders Blichfeldt spillet live ved koncerter rundt om i Danmark, og heldigvis fik Ringsted fornøjelsen af en af de livekoncerter.

Foto: Heidi Taymyr / Oplev Ringsted