Hos Natur & Trivsel kan du forvente en reel rådgivning – det er nødvendigt for at fastholde forretningens gode omdømme. Markedet for helsekostprodukter er meget omfangsrigt. Natur & Trivsel står for de seriøse produkter, og man forholder sig kritisk til mange produkter, der lover for meget. Alle medarbejderne er uddannede helsevejledere og har et solidt fundament inden for kost, ernæring og kosttilskud, så de kan vejlede kunderne på den bedst mulige måde.

Natur & Trivsel udmærker sig også ved at tilbyde ernæringsterapi, bygget på functional medicine, en skole indenfor sundhedsvidenskaben der bliver stadig mere udbredt. Butikkens fødevarer er alle økologiske, og det store udvalg – også blandt glutenfrie produkter – finder man ikke magen til på hylderne i dagens supermarkeder.

Har du brug for inspiration til nye sunde variationer i hverdagens mad, går du ikke forgæves hos Natur & Trivsel. Her findes spændende og anderledes olier, kerner, nødder, mayonnaise, kiks, kager, krydderier, saft, nøddesmør og utallige slags ris. Der er også en særlig afdeling for japanske specialprodukter såsom miso, tamari og tang.

Fra bageriet Aurion bugner forretningens hylder med biodynamisk og økologisk mel, der er malet på de gammeldags stenkværne. Er du er træt af hvedemel, kan du i Ringsted forsyne dig med bl.a. spelt, ølandshvede, svedje rug, emmer, enkorn og quinoa.

Du har mulighed for at følge butikken på Facebook, hvor der dagligt bliver opdateret med nyt fra branchen. Her kan du også se, hvornår biopater og konsulenter besøger butikken og fremviser deres nyheder.

Dit Ringsted har netop været forbi, så tag et kig på et lille udvalg af butikkens sortiment.

Foto: ABW