Din indre tilstand taler altid sit helt eget og tydelige sprog udenpå. Det gælder både hud, hår og øjne – og manglende udstråling, når kroppen kører på de sidste ressourcer. Natur og Trivsel i Tinggade har alt indenfor vitaminer og mineraler, kosttilskud, helsekost og meget mere, som vil give din krop og sjæl det nødvendige boost. 

Derudover kan du finde miljøvenlige rengøringsartikler og husholdningsartikler, urtete, glutenfri produkter, stenformalet mel, naturkosmetik og ansigtspleje og mange andre produkter, som kan hjælpe dig på vej. Det eneste du skal gøre er at spørge, og så er du i sikre hænder.

Er du også interesseret i englekort, sten og krystaller, yogaudstyr og økologisk tøj fremstillet af bambus, er du igen havnet det helt rigtige sted. Det er en helt særlig verden du bevæger dig ind i. 

Natur og Trivsel blev grundlagt i 1973 af Axel og Annet Dahl, og det er i dag en meget velassorteret forretning med næsten alt inden for helsekost og naturprodukter. Det er samtidig den eneste helsekostforretning i Ringsted, og en af de ældste inden for hele branchen i Danmark. Den nuværende ejer Lis Dahl, der er ernæringsterapeut, overtog butikken i 2001.

Du kan læse mere på Dit Ringsteds partnerside her eller følge med på deres Facebook her. 

Dit Ringsteds fotograf, Anne Beth Witte, var forbi med kameraet.