CarPeople Ringsted
Sleipnersvej 14
4100 Ringsted
89 80 66 00
ringsted@carpeople.dk

Book tid

svend aage lassen3“Vi er CarPeople, og navnet forpligter”
Det er næppe et mere passende sted for en succesrig automobilforhandler og -værksted at have sin virksomhed end på Sleipnersvej. Odins ottebenede hest, Sleipner, var som bekendt den hurtigste hest i den nordiske mytologi, og hos CarPeople Ringsted sørger de også for, din bil har den højest mulige ydeevne.

CarPeople er en fri, landsdækkende forhandler- og værkstedskæde med mere end 50 medlemmer. Her finder du professionelle og veluddannede folk, der vægter kvalitet og kundeservice meget højt, når du afleverer din bil. De er CarPeople, og navnet forpligter.

CarPeople har overtaget Svend Aage Lassen Ringsted ApS og den gamle veldrevne virksomheds store, lyse og indbydende lokaler. Her finder du et topmoderne værksted klar til at modtage og servicere alle typer biler. Du kan også finde drømmebilen blandt et stort udvalg af nyere, klargjorte brugte biler af alle mærker på lager og få rådgivning til at købe den rigtige bil.

svend aage lassen2Respekt og tillid
Noget af det vigtigste for CarPeople er den tillid, som kunderne har til både de biler, der sælges og den service, der ydes.

Det er underordnet, om kunden skal have et sæt nye dæk på vognen, eller have repareret end af de nyeste hybrid-modeller. Eller om du skal leje en brugt bil i god stand. CarPeople Ringsted giver også mulighed for leasing, når du køber bil.

CarPeople på Sleipnersvej sørger altid for, at en aftale, stor eller mindre, bliver fulgt helt til dørs, og intet bliver overladt til tilfældighederne. Måske har bilerne ikke otte ben, men med de mange hestekræfter under hjælmen er der skub i vognen.

“Vi er CarPeople, og navnet forpligter” 

Kontakt CarPeople


sølvpartner