Geertsen Bilhus 28Geertsen A/S
v/ Morten Dinesen
Huginsvej 1
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 03 05
morten@geertsen-as.dk

Geertsen på Facebook

Åbningstider

Administration
Mandag – Torsdag: 07:30 – 15:45
Fredag: 07:30 – 15:15

Salg
Mandag – Fredag: 09:00 – 17:30
Søndag: 11:00 – 15:00

Service
Mandag – Torsdag: 07:30 – 15:45
Fredag: 07:30 – 15:15


Geertsen Bilhus 22Biler i flere generationer

Bilhuset Geertsen A/S ligger i Ringsteds sydlige del sammen med en række andre bilforhandlere, og firmaet har mere end 80 år på bagen. Den nuværende ejer Morten Dinesen overtog ledelsen af firmaet i 2011, da Mogens Geertsen solgte virksomheden, som hans farfar havde grundlagt i 1934.

Morten Dinesen er født og opvokset i Ringsted, og han har arbejdet med salg af biler i hele sit voksenliv. Inden købet af Geertsen A/S var han i en årrække medejer af en stor bilforhandler i København, men greb chancen for at få foden helt under eget bord, og for at komme tilbage til fødeegnen.

Salg af Kia og Opel, service af Fiat
Geertsen A/S kombinerer som mange andre i bilbranchen salg af nye biler med service og reparation af brugte biler. Hos Geertsen er man autoriseret forhandler af kvalitetsmærkerne Kia og Opel, som firmaet igennem mange år har solgt til kunderne i Ringsted og omegn. Disse kvalitetsmærker rummer biler for enhver smag, pengepung og behov, og hos Geertsen elsker man i dialog med kunden at finde frem til den helt rigtige model. Forretningen  har også et stort udvalg af brugte biler.

Køber man en Kia, medfølger der en unik syv års fabriksgaranti, som ikke matches af noget andet bilmærke på markedet.

Udover mærkerne Opel og Kia, kan man hos Geertsen få autoriseret service og kompetente reparationer af alle Fiat modeller, da Geertsen A/S er blevet autoriseret serviceværksted for den gamle og hæderkronede italiener.

Geertsen Bilhus 7Privatleasing – nemt og bekvemt
Bilkøb er er en stor udgift for de fleste familier, og et område der kan rumme grimme økonomiske overraskelser. Det er muligt at fjerne denne privatøkonomiske usikkerhed, hvis man privatleaser den nye bil i stedet for at købe den. Leaser man en bil, kommer der ingen økonomiske overraskelser, kun glæder. Du betaler et fast månedligt beløb og har fuld råderet over bilen. Når det er tid til service, kommer der ingen regninger, da værkstedsbesøg er inkluderet i leasingaftalen.

Geertsen A/S har stor erfaring med privatleasing og guider med sin rådgivning kunden professionelt gennem forløbet. Privatleasing er for nogle kunder det helt rigtige valg, og hos Geertsen A/S bliver det nemt og bekvemt. Geertsen Bilhus 29