autopartnerkrusHas Auto
Thorsvej 5
4100 Ringsted
Tlf: 57 61 13 59
Kontakt@hasauto.dk

Åbningstider
Mandag – Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08:00 – 16:00

Et værksted for alle
Has Auto er for alle bilejere i Ringsted og omegn. Det er lige meget om din bil er ny eller gammel, og alle mærker og modeller er velkomne. Has Auto udfører professionel reparation af alle typer biler.

Værkstedets mekanikere tager løbende efteruddannelse for at sikre, at de er helt opdateret i forhold til reparation af selv de nyeste biler. Og der anvendes kun originale reservedele til det arbejde, som udføres. Værkstedets mekanikere har også adgang til din bils tekniske data fra bilfabrikkerne. Derfor kan du være helt tryg ved, at bilens fabriksgaranti stadig gælder efter et besøg hos Has Auto.

Årlig kvalitetskontrol af FDM
Has Auto er medlem af Autopartner. Det er et kvalitetsstempel for dig som vælger at være kunde. Som autopartner bliver værkstedet kvalitetskontrolleret af FDM mindst én gang om året. Kvalitetskontrollen udføres ved et uanmeldt besøg, hvor ansatte fra FDM blandt andet tjekker, om din bil er blevet repareret eller serviceret korrekt. FDM tjekker ligeledes, om den faktura, du får, stemmer overens med det arbejde, som værkstedets mekanikere har udført.

Autopartners værksteder scorede tæt på det højeste antal point ved den seneste kvalitetskontrol som FDM udførte på værkstederne i 2014. Her blev det til ikke mindre end 4,6 stjerner ud af fem mulige.

Styr på prisen
Det, at Has Auto kvalitetskontrolleres af FDM og er medlem af Autopartner, er en høj garanti for veludført mekanikerarbejde og fair behandling. Standarden højnes også i forhold til råd og vejledning, som værkstedet giver dig i forbindelse med, at du har din bil på værksted. Du bliver informeret, hvis reparationen af din bil bliver dyrere end forventet, og værkstedets mekanikere udfører ikke unødvendige reparationer.

Den endelige pris udregnes på baggrund af, hvilket stykke arbejde, som er blevet udført i det konkrete tilfælde. Du betaler altså ikke ud fra en fast pris, som er sat på forhånd, men kun for det du får.

Tilfredse kunder
Hos Has Auto er det vigtigt, at kunden er glad. Kundetilfredsheden er generelt meget høj blandt Autopartners 220 værksteder. Det skal den gerne blive ved med at være, og derfor opfordres du også til at give din mening til kende, når du har haft din bil på værksted hos Has Auto.

sølvpartner