ringsted bilcenterOne2move Ringsted 
Sleipnersvej 5
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 65 60
tc@ringsted-bilcenter.dk

Åbningstider
Mandag: kl. 08.00 – 16.00
Tirsdag: kl. 08.00 – 16.00
Onsdag: kl. 08.00 – 16.00
Torsdag: kl. 08.00 – 16.00
Fredag: kl. 08.00 – 14.00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale

Lej en bil til ethvert formål
One2move er et biludlejningsfirma, hvor du kan leje præcis den type bil, du har brug for. Det er enkelt både at leje bilen, afhente og aflevere den, og alt foregår på en måde, som gør hele processen til en god oplevelse. Og du kan naturligvis stole på, at din udlejningsbil er af en god kvalitet og velholdt.

Det siger sig selv, at der er forskel på situationen, om du har brug for en lille eller en mindre bil, som skal transportere dig og familien af sted på tur, eller om du har brug for en varevogn med lift til flytning eller at bringe en mængde kasser til en destination på en betryggende måde. Hos One2move på Sleipnersvej 5 i industrikvarteret har du mulighed for at få opfyldt dine behov for transport, stort set uanset, hvad du skal bruge bilen til.

Mange biltyper at vælge imellem
Du kan leje netop den type bil, som du har brug for i den givne situation. Og på hjemmesiden kan du i ro og mag gennemse udvalget hjemmefra.
Du kan vælge mellem biler i forskellige klasser: Mikrobil, Lille personbil, Stor personbil, Stor varevogn, Minibus, Flyttebil, Flyttebil med lift

Fordele ved at leje bil hos One2move:

• Tryg afhentning i Ringsted

• Frit for skjulte gebyrer og ekstraudgifter

• Flotte og velholdte udlejningsbiler

• Nemt og hurtigt at booke bil

Landsdækkende kæde
One2move i Ringsted er en afdeling i one2moves landsdækkende kæde, der arbejder under det samme motto: ”Lavpris biludlejning!”. One2move udlejer hver dag over 350 biler fra over 60 afdelinger landet over.

Når du lejer en bil hos One2move i Ringsted er du derfor sikker på, at du får en velholdt bil, som er blevet vedligeholdt af en professionel udlejer, og du er derfor sikret mod ubehagelige overraskelser.

sølvpartner

Del på sociale medier