mc-forhandler_1688Yamaha Store Ringsted 
v/ Jon Jørgensen
Fluebæksvej 200
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 82 28
jon@ysr.dk

Følg Yamaha Store Ringsted på Facebook 

Åbningstider
Mandag 10.00 – 17.00
Tirsdag 8.00 – 17.00
Onsdag 8.00 – 17.00
Torsdag 8.00 – 17.00
Fredag 8.00 – 17.00
Lørdag 9.00 – 12.00
Søndag efter aftale

Ambitiøs og innovativ
“If you are going to make it, make it the very best there is.” Med dette motto udviklede Yamaha deres første motorcykel – YA-1 – i 1954.

I Yamaha Store Ringsted finder du et stort udvalg af motorcykler, scootere, ATV’er og moto cross cykler fra den verdenskendte japanske producent. På butikkens hjemmeside får du et godt overblik over mulighederne, både hvis du leder efter nye og brugte modeller. Butikken rummer naturligvis også en masse udstyr og reservedele.

dyno2_1758_small_1881Klar til landevejen
Yamaha Store Ringsted er beliggende i Benløse. Værkstedet har igennem mange år opbygget en stor erfaring med forsikringsskader, og har i dag et solidt og formaliseret samarbejde med alle de store danske forsikringsselskaber. Medarbejderne er eksperter i at reparere alle typer skader, fra alle producenter og på alle typer af motorcykler.

Alle de mange praktiske opgaver, der er i forbindelse med en skade, ordner man hos Yamaha Store Ringsted. De skriver forsikringsrapporten, kontakter taksatoren, bestiller de nødvendige reservedele hjem, og tager i det hele taget kærligt hånd om den enkelte kunde gennem hele forløbet. Man henter endda motorcyklen gratis, hvis uheldet har gjort, at den ikke selv kan køre til værkstedet. Hvis uheldet er ude, er Yamaha Store Ringsted din professionelle partner, der sørger for, at du hurtigt kan komme ud på landevejen igen.

dyno1_1753_small_1878Specielt testcenter
Yamaha Store Ringsted råder over et særligt testcenter til indkøring af motorcykler, hvor du finder Ove B. Pedersen – Mr. Dyno himself – der har mere end 20 års erfaring med at optimere alle former for motorcykler, deres ydeevne og indkøring. Testcenteret ligger ved Haslev knap 20 km fra butikken i Ringsted.

Testcenteret er særligt indrettet til indkøringen af motorcykler. Her er blandt andet et helt lydtæt rum, hvor store vindkanoner gør, at motorcyklen helt kan undvære sug fra udstødningen, selvom testkørslen kører på fulde omdrejninger på det særlige rullefelt. Dermed bliver motoren holdt kølig, samtidig med at der er den korrekte modstand på motorens udblæsning.

Den bedste køreoplevelse
Rullefeltet bruges til at aflæse motorcyklens forskellige værdier, mens motoren kører. Testresultaterne gør det muligt for medarbejderen at løse problemerne, så motorcyklen igen kommer til at fungere optimalt. I testcenterets lukkede miljø er det nemlig muligt at måle værdier, som man ikke kan registrere ved en almindelig testkørsel på landevejen. Det kunne for eksempel være, hvis motoren ikke fungerede optimalt, på grund af enten for højt eller for lavt benzinforbrug.

Nogle motorcykler har en motor med indsprøjtning, og her kan man ved en test indstille motorens værdier, så ujævnheder i kørslen fjernes. Det giver et meget mere stabilt træk, og gasresponsen fra motoren bliver forbedret væsentligt.

Du er altid velkommen til at kontakte Yamaha Store Ringsted for et uforpligtende tilbud på en indkøring af din motorcykel, så du får en optimal køreoplevelse.

ysrRingsteds motorkontor
Mangler du nummerplader til din bil, MC eller scooter kan Yamaha Store Ringsted hjælpe dig. Forretningen har alle rektangulære nummerplader til bil; hvide, gule og papegøjenummerplader, med og uden EU tegn.

Skal du omregistrere, klarer Yamaha Store Ringsted også det. Husk i alle tilfælde din registreringsattest, billedlegitimation eller en fuldmagt. Ved afmelding skal alle plader medbringes til destruktion. ​

Kontakt Yamaha Store Ringsted


sølvpartner