Land & Fritid Ringsted 
Jættevej 11
4100 Ringsted
Tlf. 33 68 41 20

land og fritidÅbningstider
mandag-fredag kl. 9.00 – 17.00
lørdag kl. 9.00 – 13.00

Køb ind samme sted som landmanden
Land & Fritid tilbyder kvalitetsvarer og professionel rådgivning til alle med hus, have og kæledyr. Den landsdækkende kæde på 54 butikker er en del af DLG koncernen, et af Europas største landbrugsselskaber med ca. 30.000 danske landmænd som ejere.

Når kun det bedste er godt nok
Land & Fritid har et kæmpeudvalg af foder. Du kan få kvalitetsfoder til heste, køer, svin, høns, hunde, katte og gnavere. Uanset om du vælger økologisk eller konventionelt fremstillet foder, får du et kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris.

Kom ind i butikken på Jættevej og få en god fodersnak. Royal Canin er skræddersyet til hunden og kattens helbred. Foruden sundt og nærende foder kan du få alskens plejeudstyr og tilbehør til din hund og kat: Vitaminer, midler mod lopper og flåter, kattegrus, halsbånd og -seler, madskåle mv.

Land & Fritid er førende inden for hestefoder og rideudstyr til både hest og rytter. Ridetøj er ikke kun et spørgsmål om smag og behag, men i høj grad et spørgsmål om sikkerhed. I butikken finder du bl.a. hjelme, veste, støvler og polotrøjer. Du kan også finde strøelse til stalden.

Folmer er Land & Fritids maskot
Folmer er Land & Fritids maskot

En grønnere hverdag
Har du hus og have, kan du få glæde af Land & Fritids professionelle produkter i kategorierne gødning, jord, ukrudtsbekæmpelse og haveredskaber. Her kan du eksempelvis finde trillebøre, sphagnum, hønsehus og kaninbur, havehandsker og -fodtøj.

Land & Fritid er Danmarks største importør af CO2-neutrale træpiller. Du kan både finde træpiller, træbriketter samt tilbehør til konkurrencedygtige priser i en høj kvalitet.

Telekommunikation i landdistrikterne
I 2000 etablerede DLG et telefonselskab. DLG Tele er i dag en stor spiller på det danske telemarked, og hos Land & Fritid kan du finde et stort udvalg af smartphones og andet moderne teleudstyr. Målsætningen er at være et stærkt lokalt forankret teleselskab med fokus på landdistrikterne. DLG Tele benytter Telias og TDCs mobilnet, hvilket sikrer en god dækning.

Som med Land & Fritids øvrige aktiviteter er telekommunikationen noget, der tiltaler såvel landbrug som mindre erhvervsdrivende og privatkunder.

Kontakt Land & Fritid