Netop startet ny sæson. Ringsted Planteforum
Langemosevej 1
4100 Ringsted
Tlf. 57 67 07 17

Inspirerende indretning og fin service
I den vestlige side af byen, et lille stykke ud ad landevejen (Ringstedvej), finder du Ringsted Planteforum. Du kan ikke undgå at se butikken, der flager på stribe med det grønne logo. Allerede fra kl. 9 er butikken klar til at handle med dig. Dørene lukker først kl. 17.30 (kl. 15 i weekender og på helligdage).

Advarsel: Ringsted Planteforum er en af de største og mest velassorterede planteskoler på Sjælland. Varerne udstilles på smukkeste vis, og betjeningen er så venlig og vidende, at man ofte kommer hjem med mere, end man havde regnet med!

Butikken er indrettet i tre hovedafdelinger; inde, drivhus og ude, hvilket gør at planteskolen kan tilbyde alle tænkelige planter til konkurrencedygtige priser.

Planter der renser luften
Her er planter til både hus og have. Indendørs forefindes et stort udvalg af stueplanter, og er du i tvivl om, hvilken plante der kan trives i din vindueskarm, skal du bare spørge løs. Du finder ikke mindst en række af de nemme stueplanter som fredslilje, væddeløber og orkideer, der også fungerer som luftrensere. Jo flere stueplanter, jo bedre indeklima. Mangler du beholdere og vandingssystemer til dine potteplanter, er der også et betragteligt udvalg.

Indendørs finder du endvidere haveredskaber og havenips – her er et stort udvalg af springvand, bænke og skulpturer. Vil du gerne have flere småfugle i haven, er det her, du kan finde domiciler og fodersystemer til alle de danske fuglearter. Frø er også en del af de faste sortiment, mens løg i bunkevis naturligvis er et efterårsfænomen.

Et orgie af sommerblomster
I drivhuset er der espalier, altankasser og havekrukker i alle stilarter. Er du til pynt og pang, er der masser af farver og mønstre at vælge imellem. Foretrækker du det enkle og rustikke, kan du også finde terracotta, zink og rå beton.

I marts fyldes drivhuset med bellis og hornviol, i maj tager pelargonier og margueritter mv. over, og i august kan du se et sandt festfyrværkeri af georginer. Der er ofte gode weekendtilbud på sommerblomster, så du kan få fyldt krukkerne uden at tømme kontoen.

Udendørs findes stauder, krydderurter, roser, klatreplanter, stedsegrønne og løvfældende buske, frugttræer, bærbuske og vandplanter. Glem ikke at få et par poser jord med, så planterne får en god start.

 

sølvpartner