Bonnie Dyrecenter
Nørregade 5, st.tv.
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 19 95

Åbningstider
mandag-torsdag kl. 10.00-17.30
fredag kl. 10.00-18.00
lørdag kl. 9.30-14.00

Følg Bonnie Dyrecenter på Facebook.

Abonner på Bonnie Dyrecenters nyhedsbrev.

Fra kaniner til kamæleoner
Bonnie Dyrecenter – som tidligere hed Poppi Dyrecenter – rummer kæledyr i alle kategorier. Belgiske kaninkæmper, afrikanske pygmæpindsvin, yemitiske kamæleoner er blot et lille udpluk af verdens dyr, der i Nørregade venter på at få en ny dyrepasser.

Akvaristen kan finde alt, hvad hjertet begærer, fra diskus til sjove grenmaller. Her er alt til indretning af akvariet fra vandplanter til skattekister. Både begyndere og erfarne akvarister kan finde inspiration her. Et akvariestartsæt indeholder alt det, du skal bruge, for at komme godt igang.

Kvalitet og trivsel
I Ringsted ledes Bonnie Dyrecenter af ildsjælen Susanne Petersen, som jævnligt har aktiviteter for alle der holder – og holder af – kæledyr.

Mange af aktiviteterne er tilløbsstykker, som når Bonnie Dyrecenter på Kulturnatten holder dyrefremvisning.

Hold en fugleedderkop
Frygter du edderkopper og slanger kan du få komme i “terapi” hos Bonnie – hold en fugleedderkop, en kvælerslange eller et pindsvin! Dyrefremvisningerne er superpopulære.

Du kan også bage hundesmåkager og komme og kigge, når det er fodringstid. Foder er en bredspektret kategori i Bonnie Dyrecenter: Proteinrig mad til hjemmets små rovdyr leveres bl.a. af DaDo. Derudover bringer posten græshopper, fårekyllinger, melorme, voksmøllarver mv. Der er kort sagt noget for enhver smag.

facebooksiden kan du følge med i aktiviteterne. Du kan se, når der er nyheder i butikken, og når der sker noget særligt, f.eks. når kornsnogen lægger æg.

Eksotiske og klassiske kæledyr
Det er blevet mere almindeligt at holde eksotiske og lidt farlige dyr, og derfor bruger Bonnie Dyrecenter Poppi Dyrecenter 13meget tid på at rådgive kunderne om dyrenes levested og pleje. Vejledningen skal leve op til den stadig mere indviklede regulering af området, men den skal først og fremmest sikre, at dyrene trives, og at mennesker ikke kommer til skade.

Til dem der foretrækker et klassisk kæledyr, det være sig hamster eller kanariefugl, fører Bonnie Dyrecenter alt til faget hørende fra hø, spåner og bure til legeredskaber og foder.

Til katte har dyrehandleren i Ringsted flettede huler, høje kradsetræer, kattelem til chip mv. Til hunde føres bl.a. halsbånd og seler, mad- og drikkeskåle, legetøj og alskens lækre godbidder.

Kontakt Bonnie Dyrecenter

Poppi Dyrecenter 15 Poppi Dyrecenter 11 Poppi Dyrecenter 7 Poppi Dyrecenter 6 Poppi Dyrecenter 4 Poppi Dyrecenter 3Poppi Dyrecenter 21 Poppi Dyrecenter 14


sølvpartner