Foto: Tvillinghøj

Tvillinghøj
v/ Stine Lerche-Vestergaard
Rusgårds Bakke 8
4100 Ringsted
Tlf. 93 98 97 93
info@tvillinghoj.dk

Følg Tvillinghøj på Facebook

Åbningstider
Mandag-torsdag: lukket
Fredag: 14.00-17.00
1. lørdag i måneden: 10.00-12.00
Søndag og helligdage: lukket

Erfaren hundetræner
Tvillinghøj er stedet i Ringsted og omegn, hvor der er plads til at alle engagerede hundeejere og deres hunde kan mødes. Tvillinghøj, der tilbyder hundetræning samt tilhørende webshop, ejes og drives af Stine Lerche-Vestergaard. Hun har en baggrund som uddannet dyrepasser med speciale inden for zoologiske dyr, og derudover færdiggjorde hun i 2015 den 1½-årige instruktøruddannelse hos Hund og Træning. Hun er også tilknyttet Sydkystens Hundeskole som instruktør.

Stine Lerche-Vestergaard blev under uddannelsen til dyrepasser introduceret til klikkertræning og positiv forstærkning. Klikkertræning er en effektiv træningsmetode, der giver arbejdsvillige og glade dyr.

Foto: Tvillinghøj

Godt samspil mellem hund og menneske
Hundetræningen på Tvillinghøj skal være sjovt for både hund og hundefører, og den skal udvikle et godt samspil mellem hund og menneske. Træning, der benytter sig af positiv forstærkning, giver et meget stærkt og unikt sammenhold mellem hund og menneske, og det gør at træningen opleves som sjov af både ejer og hund. Træningen hos Tvillinghøj finder uforstyrret sted på en stor græsplæne, der er indhegnet.

Tvillinghøj tilbyder forskellige træningshold, blandt andet hvalpehold og aktivering og lydighed til familiehunden. Træning med familiehunden er for hundeejere, der gerne vil opnå et bedre samspil med familiens hund, samt lære nogle forskellige hverdagsagtige lydighedsøvelser at kende. Træningen giver ejeren nogle redskaber til hvordan man kan håndtere situationer i hverdagen samt øge hundens selvtillid og tillid til sin ejer.

Velassorteret webshop
Tvillingshøjs onlinebutik er meget velassorteret og tilbyder produkter til både hund og kat. Her finder du alt inden for foder til din hund – tørt såvel som vådt. Der er snacks i alle afskygninger, samt skåle og andre former for opbevaring.

Butikken har alt, man behøver til træningen og til den almindelige leg i hjemmet, ligesom der ikke mangler valgmuligheder inden for tøj, transport, kurve, seler og pleje.

Tvillinghøjs hovedfokus ligger på hunde, men har du kat, går du bestemt ikke forgæves i Tvillinghøjs netbutik. Her kan du købe kattemad, kattegrus og nye kattebakker, og der er fri fragt, når man køber ind for mere end 500 kroner.

Kontakt Tvillinghøj

 


sølvpartner