estateEstate Ringsted – Peter Dinesen
Sct. Hansgade 22
4100 Ringsted
Tlf. 21 24 05 70

Følg Estate Ringsted på Facebook

Det handler om dit liv
En bolig er meget mere end tag over hovedet. Det handler ikke kun om mursten og kvadratmeter. Boligen danner ramme om dit liv og skal rumme netop det, som er vigtigt for dig. Dit hjem er din base.

Estate Ringsted gør dine drømme til virkelighed. Indehaver Peter Dinesen har i over 30 år haft sin daglige gang i Ringsted og bor i dag i Vetterslev sammen med sin kone Dorte og deres tre døtre. Han kender området og kan finde den helt rigtige bolig til dig og din familie.

estate3Nøglen til din drøm
Estate Ringsted har højt specialiserede mæglere, der står klar til at hjælpe dig videre i livet. Køb af bolig er en af livets vigtigste beslutninger og en af de største investeringer. Hos Estate Ringsted får du hjælp til at finde en unik bolig, der passer til netop din personlighed og dine behov. Mæglerne finder en bolig i den stil, med de muligheder og i det nabolag, som du og din familie føler jer hjemme i. Og de følger jer i jeres boligjagt fra at være en drøm, til den dag I låser jer ind i jeres nye hjem.

De kompetente mæglere hjælper dig også med salget af din bolig. Estate gør sig umage for at gøre din salgsproces til en tryg proces og stræber efter at sælge din bolig hurtigt til den bedste pris, så du og din bolig får en god start på jeres nye liv.

estate3Din lokale mægler
Peter Dinesen er din lokale mægler i Ringsted og omegn og her når du i mål, hvad enten du søger villa, rækkehus, ejerlejlighed, andelsbolig, landejendom eller fritidsbolig.

”Er troværdig og har stor empati for sine omgivelser. Vi har ikke fortrudt, at vi valgte Peter Dinesen til at sælge vores villa”. Sådan lyder de rosende ord fra en familie, hvis hussalg Estate stod for.

Estate Ringsteds Facebook-side kan du følge med i alle nyheder. Her finder du nye ejendomme på markedet, nye priser på en række boliger, informationer om åbent hus-arrangementer m.m.