Arbejdernes Landsbank
Nørregade 25
4100 Ringsted
Tlf. 38 48 30 19

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-17.30

Rådgivningstid efter aftale
Mandag-fredag kl. 8-18
Fredag kl. 8-16

Bestil et møde

Tilmeld nyhedsbrev og få rådgivning om din daglige økonomi, aktuelle produkter, nyt fra banken og konkurrencer direkte i din inbox.

Danmarks bedste bank: Ny i Ringsted, snart 100 år i Danmark
Arbejdernes Landsbank er med sine 70 filialer, 1.000 ansatte og 270.000 kunder den 7. største bank i Danmark . En af bankens nyeste filialer åbnede på Nørregade i Ringsted den 7. februar 2015.

Arbejdernes Landsbank har de seneste mange år haft den højeste kundetilfredshed blandt de danske banker. I starten af 2017 blev banken kåret til ”danskernes foretrukne bank” for 8. år i træk i branchens største kundeundersøgelse, der hvert år foretages af Voxmeter.

I undersøgelsen er 91.000 danske bankkunder blevet spurgt om tilfredsheden med deres banks rådgivning, service og produkter, og her scorer Arbejdernes Landsbank højest.

Læs mere om tilfredshedsanalysen.

Moderne bank for alle
Arbejdernes Landsbank blev etableret i 1919 med det formål at sikre fagbevægelsens medlemmer i en konfliktsituation og for at kunne tilbyde arbejderne bedre og billigere lånemuligheder som et alternativ til pantelåneren.

I dag er Arbejdernes Landsbank en bank for alle danskere fra alle samfundslag. Banken sætter ansvarlig, nærværende og enkel rådgivning i højsædet og har gode tilbud og stærke kompetencer i forbindelse med blandt andet boligkøb, investering, pension og daglig økonomi.

Banken har også ca. 10.000 erhvervskunder og en lang række foreninger som kunder: Andelsboligforeninger, arbejdspladsklubber, sportsklubber, kultur- og støtteforeninger mv. – hver med unikke økonomiske ønsker og udfordringer.

Fagbevægelsen (med organisationer som Dansk Metal, FOA, 3F, HK og NNF) er forsat hovedaktionær i aktieselskabet Arbejdernes Landsbank, som dog ikke er børsnoteret. Derudover har banken mere end 22.000 private aktionærer, der samtidig også er medlemmer af lønmodtagerorganisationer.

I banken på mobilen
Den snart 100 år gamle bank er med helt fremme i den teknologiske udvikling af nye services til bankkunderne. I mobilbank og netbank kan man bl.a. se sine lån, tjekke saldo og kontobevægelser, overføre penge, betale regninger og handle værdipapirer. Man kan også skrive direkte til sin personlige kunderådgiver.

De digitale muligheder bliver løbende udviklet og forbedret, og fra 2016 har det også været muligt at ansøge om lån via mobilbanken. Kunder kan i øvrigt også benytte gratis trådløst internet i bankens filialer.

Journalist og historiker Claus Hagen Petersen har i detaljer beskrevet bankens spændende historie fra arbejderbank til moderne bank. Den kan du læse her.