SP Garn
Søgade 28
4100 Ringsted
57 61 36 37
spgarn@hotmail.com

Stor erfaring med håndarbejde
I dag hvor fabriksfremstillede tekstiler er blevet billigere og udvalget større, skulle man måske tro, at markedet for håndarbejde er dalende, men det mærker man ikke hos SP Garn i Ringsted, hvor indehaver Susanne Pedersen som regel har mange på venteliste til butikkens populære strikkecaféer. Stadigt flere efterspørger og anerkender kvalitet i tekstiler – såvel materialet som udførelsen.

”Jeg har haft butikken i 35 år, uha, det er mange år, men det har altid været spændende at gå på arbejde”, siger Susanne, der byder kunder velkommen fra det meste af Sjælland. ”Totredjedele af mine kunder har kørt mere end 30 km for at besøge mig, og det forventes så også, at jeg har garnet hjemme, hvilket kræver et rimeligt stort varelager”, tilføjer hun.

SP Garn forhandler garn fra Hjertegarns, Sandnes, Permin, Lang, Rowan, Lanagrossa, Karen Noe, Falkenberg og Go Handmade. Butikken har også et udvalg af broderier og er lagerførende i broderistof som Aida, hørlærred og hardangerstof. De har broderigarn i bomuld og uld, et stort udvalg i knapper, sytråd, lynlåse og diverse syartikler.

Opfylder dine håndarbejdsdrømme
De fleste kunder vil gerne se og mærke kvaliteterne. ”Når de har købt garnet hos mig, kan de altid få hjælp til at knække koden til en opskrift, eller måske skal der ændres lidt ved størrelse eller materialet”, siger Susanne, der har stor erfaring med at vejlede såvel trænede som nybegyndere. Hun har drevet strikkecafé i ca. 10 år, 12 gange om efteråret og igen 10 gange om foråret, hvor der i snit er 30 deltagere hver tirsdag. I skrivende stund er der 30 deltagere på venteliste.

”Der er flere der spørger, om jeg ikke har en netbutik, Men det har jeg ikke, for jeg vil gerne give en personlig service, og det syntes jeg man bedst kan ansigt til ansigt. Det være sig farve- og materialevalg, forbrug, og så selvfølgelig valg af model og evt. hjælp til udførelsen,” siger Susanne, der finder på nye tiltag hvert efterår.

Super service hos Susanne
SP Garn finder du på Facebook, hvor du kan følge med i de nyeste tilbud. Det er tydeligt, Susanne Pedersen sætter en ære i at levere en god og personlig service, eksempelvis skriver kunderne…

”Det er en dejlig forretning. Jeg er både glad og ærgerlig over at den ligger i Ringsted, hvis den var nærmere mig, ville jeg være der altid. Og Susanne ved virkelig, hvad hun har med at gøre” – Mona

”Hos SP Garn er man altid velkommen, og der er ikke stress, selvom der er mange kunder. Hver enkelt kunde får den bedste service. Er altid en fornøjelse (og somme tider dyrt) at besøge Susanne” – Birgit

”Der er ingen andre ord der kan beskrive denne forretning. Danmarks bedste” – Birthe

”Man får bare altid en super service hos Susanne. Kan kun anbefales” – Jonna


sølvpartner