Kids-world
E-mail: info@kids-world.dk
Telefon: 32 17 35 75

Telefontider
Mandag-torsdag: 08:00-19:00

Følg Kids-world på Facebook 
Følg Kids-world på Instagram 

Et kæmpe udvalg tøj og ting til børn
Kids-world blev etableret i 2006. Det er en af Danmarks største online forhandlere af børnetøj, fodtøj, legetøj og interiør til børn. Stifterne, Annette Lykke Nielsen og Jesper Klit Johansen, savnede en webshop, der kunne tilbyde et tidssvarende og godt udvalg af børnetøj samtidig med en høj kundeservice.

Og det er lykkedes at skabe netop dette. I 2018 modtog Kids-world den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit”, da FDIH afholdt den årlige E-handelspris på Sjælland. Kids-world fik netop prisen for forretningens fokus på den gode kundeservice.

”Det er en kæmpe anerkendelse, som vi er meget stolte af. Og som vi glæder os til at dele med alle de andre hjemme på kontoret, for det er jo alle ansatte, der har del i prisen,” udtalte medstifter Annette Nielsen dengang i en pressemeddelelse.

I 2018 modtog Kids-world den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit”, da FDIH afholdt den årlige E-handelspris på Sjælland

Hurtig levering
Kunderne er tilfældigvis enige. På Kids-worlds Facebookside kan man læse vældig mange positive anmeldelser, og vi bringer her et lille udpluk:

”Første gang jeg bestiller fra Kids-World, og bliver ikke sidste gang. Gratis fragt samt hurtig levering” -Johanne

”Jeg vil HELT SIKKERT anbefale Kids World! Bestilte noget lækkert tøj til min datter i lørdags, og modtog det i dag! KÆMPE SKULDERKLAP herfra” – Jessie

”Hurtig levering og sød og imødekommende kundeservice” – Linda

Respekt for forskellige præferancer
Udover lynhurtig levering udmærker Kids-world sig med et kæmpe sortiment til børn. Det er webshoppens vision at blive alle børnefamiliers foretrukne shoppingunivers med salg af alt fra tøj og sko til legetøj. Blandt de mange mærker på hylderne er BabyDan, CeLaVi, GANT, Lacoste, Me Too og Vans. En del af mærkerne er fremhævet som premium, eksempelvis Stella McCartney Kids, Polo Ralph Lauren, Moncler og Emporio Armani, hvormed du kan være heldig at få leveret luksusvarer til Ringsted til skarpe jyske priser. Kids-world har lager i Esbjerg.

Medarbejderne sætter en ære i at tilbyde forskellige produkttyper, tekstiler, kvaliteter, stilarter og farver, så der altid er noget til enhver smag. Børn i alle aldersgrupper, fra nyfødte til teenagere, har mange størrelser at vælge imellem, og der er tøj til både hverdag og fest. Udover tøj, sko og legetøj har Kids-world et stort udvalg af ting til børneværelset; billeder, uroer, gulvtæpper, hylder, lamper, knager, senge osv, så du altid kan finde det helt rigtige til dine børns skiftende behov.

Kids-world har også en Outlet-afdeling, hvor du altid kan finde masser af nedsatte varer.  Du kan spare op til 40% på disse varer.

Det er webshoppens vision at blive alle børnefamiliers foretrukne shoppingunivers med salg af alt fra tøj og sko til legetøj

sølvpartner