Klinik for Fodterapi
v/Heidi Løvkvist
Søgade 1, st. th.
4100 Ringsted
Tlf. 20 31 72 88

Følg Klinik for Fodterapi på Facebook.

Åbningstider: 
Mandag kl. 9-16
Tirsdag kl. 9-15
Onsdag kl. 9-16
Torsdag kl. 9-18
Fredag kl. 9-16

Book tid på tlf. 20 31 72 88.

Husk at forkæle fødderne
Fødderne er et vigtigt fundament for os, men desværre glemmer mange mennesker ofte at give dem den forkælelse de fortjener og trænger til.

I Klinik for Fodterapi står statsautoriseret fodterapeut Heidi Løvkrist klar til at hjælpe dig med at passe godt på dine fødder. I hendes nye klinik i Søgade 1 kan du udover helt klassiske fodbehandlinger også få plejet dine fødder i klinikkens fiskespa.

Klinikken ligger centralt i Ringsted, ikke langt fra Torvet og Sct. Bendts Kirke, så et besøg i klinikken kan nemt kombineres med en shopping- eller cafetur.

Professionel behandling af fødder
Alle mennesker har glæde af regelmæssig fodbehandling, fordi det er med at holde fødderne sunde og forebygge eventuelle problemer.

Under en fodbehandling hos Klinik for Fodterapi vil Heidi Løvkvist danne sig et overblik over dine fødders tilstand og herefter  med sikker og omsorgsfuld hånd behandle dine problemområder.

Almindelige fodbehandlinger, hvor negle klippes og hård hud fjernes, kan suppleres af fodbehandlinger, hvor mere komplicerede problemer bliver behandlet. Det kan være hyperkeratose eller meget fortykkede negle.

Har du et specifikt problem, som skal løses, f.eks. en ligtorn, kan du bestille en delbehandling.

Behandling med Doktorfisk
I Klinik for Fodterapi kan du forkæle dine fødder med en anderledes fodbehandling i klinikkens fiskespa. Her sørger de små fisk Garra Rufa – også kaldet Doktorfisk – for at  peele dig nænsomt fri for døde hudceller.

De små tandløse karper vil gøre dine fødder bløde og lækre med en mikromassage, der føles som en let vibreren, samtidig vil de efterlade et enzym, der er gavnligt for din hud.

Alle kan have glæde af den afslappende behandling, men behandlingen vil have en særlig gavnlig effekt, hvis du lider af meget tør hud, eksem eller psoreasis.

Der er plads til 2 personer ad gangen hos Klinik for Fodterapi, så det er oplagt at dele oplevelsen med en ven eller veninde.

Hårfjerning
Når du alligevel er et smut forbi Klinik for Fodterapi, kan du passende kombinere besøget med en voksbehandling.

Heidi Løvkvist tilbyder flere forskellige slags voksbehandlinger og udfører behandlingerne yderst professionelt og altid så smertefrit som muligt.


sølvpartner