Ringsted Svane Apotek
Nørregade 13
4100 Ringsted
82 13 11 34
58 52 34 75
RingstedSvane@apoteket.dk

Følg Ringsted Svane Apotek på Facebook

Sundhed og velvære i Nørregade
Danmarks nationalfugl, svanen, flyver på apoteker i flere danske byer, og i 2019 åbnede Anita Albrechtsen Svane Apoteket i Ringsted. Det er en erfaren apoteker, der har etableret sig i Nørregade, for Anita Albrechtsen har i forvejen Slagelse Svane Apotek på Jernbanegade.

Som alle andre danske apoteker er det Ringsted Svane Apoteks spidskompetence at levere receptpligtig medicin. Men apoteket kan så meget andet. Håndkøbsmidlerne, herunder naturlægemidler, flyver over disken, ligesom midlerne til hudpleje. Ringsted Svane Apotek er helt overordnet leveringsdygtig i både sundhed og velvære, og ved disken får du meget kyndig vejledning i alt det, du skal bruge fra top til tå, indvortes og udvortes.

Altid åben
Apotekets online-salg fungerer upåklageligt gennem webshoppen.

Her finder du alt fra produkter mod lus og maveproblemer, til vitaminer og cremer, der plejer og forebygger problemer. 

Sundhedsvejledning online
Du får også vejledning online. På eksempelvis apotekets Facebookside kan du følge med i gode tilbud fra forårets første solskinsstråler minder om, at det er tid til at investere i en god solcreme, til vinter, hvor der skal købes ekstramange vitaminer, næsedråber og lommetørklæder.

På Facebooksiden kan du også se, når apoteket i Ringsted arrangerer produktdemonstrationer, hvor du kan blive klogere på f.eks. vitaminer og hudpleje. Her præsenteres også videoer, hvor du hjemme på skærmen kan se, hvordan man bruger produkter, f.eks. øjendråber, optimalt.

Bliv røgfri
Når du har besluttet dig for at blive røgfri, findes der mange muligheder for at få hjælp til at lykkes. På Ringsted Svane Apotek kan du komme direkte ind fra gaden og få støtte og vejledning til dit rygestop.

Pæn hud igen
Ringsted Svane Apotek fører bl.a. hudplejeserierne Vichy og Avéne. Avéne er især kendt for sit speciale i rosacea, som stadig flere, især kvinder, lider af. Rødme, karsprængninger og blussende kinder er et udbredt problem for danskere med lys og sensitiv hud. Avène Anti-Redness serien er udviklet til at forebygge og reducere ansigtsrødme.

Hold øje med Ringsted Svane Apotek, hvor der er ofte at gode rabatter at få på de eftertragtede franske hudplejeserier.

 

sølvpartner