Hos Tjagvad
v/ Jeanette Tjagvad
Sjællandsgade 5, st.tv.
4100 Ringsted
Tlf. 60 19 10 41

kosmetolog ringsted

Skønhed udefra og indefra
Jeanette Tjagvad er alternativ kosmetolog, og det betyder, at klinikken arbejder med naturlige hudplejeprodukter uden unødvendige tilsætningsstoffer. Det betyder også, at du får rådgivning om kost, motion, søvn og stress – alt sammen elementer, der har stor betydning for, om huden er i balance.

Tjagvad fører en økologisk serie kun tilsat urter og olier, og produkterne styrker hudens evne til at helbrede sig selv. Filosofien er, at hvis du ikke tør spise din creme, bør du heller ikke påføre den huden.

Ansigtsbehandling og -løftning
Jeanette Tjagvad tilbyder ligesom andre kosmetologer ansigtsbehandlinger, hårfjerning og massage. Derudover kan du Hos Tjagvad prøve japansk lifting, hvor en kombination af massage, zoneterapi, akupressur og lymredrænage medfører en naturlig ansigtsløftning. Japansk lifting løfter og glatter ansigtet, ansigtet afspændes, og rynker forebygges, så man kan undgå kirurgi eller botox. Poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret.

Ren, klar og glat hud
Har du skønhedspletter, leverpletter, modermærker, vorter, milier eller andre “permanente” knopper, som du gerne vil af med, kan du Hos Tjagvad få dem fjernet med elektrokosmetik. Modermærker skal tjekkes hos lægen først. Den såkaldte Du-Lac metode er en billig og hurtig måde at komme af med karsprængninger og diverse uønskede knopper, uden at der efterlades ar. Efter behandlingen dannes en skorpe, som skal duppes med en speciel olie. Når skorpen falder af efter 7-10 dage, må man ikke solbade. Af samme grund er det en god idé at gennemføre disse behandlinger om vinteren.

Se alle de behandlinger, Jeanette Tjagvad tilbyder. ansigt

Foredrag
I forbindelse med en behandling, får du altid individuel rådgivning om hudpleje – indefra og udefra. Men Jeanette Tjagvad kommer også ud og holder foredrag om hudpleje og kost. Så hvis du kan samle otte veninder eller kolleger, kan I for 50 kr. pr. person få ny viden om sund og effektiv pleje af huden. I er ikke forpligtet til at købe nogle produkter eller behandlinger, men der vil være gode rabatter at få.

Jeanette Tjagvad er tilhænger af raw food, der går ud på at spise maden så uforarbejdet som muligt. Dvs. uden tilsætning af smags- og farvestoffer, konserveringsmidler og anden “kemi”, der skaber ubalance. Desuden må maden max omvarmes til 42 grader.

Det kan være svært at holde sig fra søde sager i en stresset hverdag, og derfor har Jeanette udviklet opskrifter på sunde snacks og smoothies.